14 és fél órás repülőút választja el Budapestet és a Survivor forgatási helyszínét a Fülöp-szigeteken. Istenes Bencéék tényleg a világ végén forgattak - írja a Blikk.

A repülőút után még két óra autózás, aztán még 4 órányi hajózás várt a stábtagokra, hogy eljussanak a táborukba, ami a magyarokon kívül még a hollandoknak, a finneknek és a dánoknak is otthont adott. Hatvanan dolgoztak a műsoron 55 napon keresztül. A fotókat ittnézheted meg.

A Survivor hatalmas területen játszódik a tábor körüli szigeteken, az egyes helyszínekre motorcsónakokkal jutottak el. Rubin Kristóf kreatív producer mondta el a lapnak, hogy a kétszer három fős stábok 12 órában voltak a játékosok mellett, a parton aludtak, szenvedtek a bogaraktól.

"A játékosok és a technikai stáb között tilos a kommunikáció, a tartalmi stáb is csak korlátozottan beszélhet a játékosokkal. Mivel hatalmas területen zajlik a munka, így a versenyzőknek partnereknek kell lenniük abban is, hogy a fontosabb beszélgetések a kamera előtt történjenek. (...) A dánok szabályosan éheztetik a sajátjaikat, akiknek ettől csak arra van erejük, hogy a parton feküdjenek. Napi műsort gyártunk, mi ezt nem tehetjük" - mesélte Rubin, aki azt is elárulta, hogy a játékosok a párbajok előtt egy kis csokit is kaptak. A producer úgy véli, hogy eddig ez a legokosabb, a legkeményebb ls a legátlástalanabb csapat, akikkel eddig találkozott.

A Survivor új évada hétfőn este 19 órakor indul az RTL Klubon.