Ilyen volt Istenes Bencéék tábora a Survivor forgatása idején

Forrás: Fb / Istenes Bence -
stáb Fülöp-szigetek forgatás Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 és fél órás repülőút választja el Budapestet és a Survivor forgatási helyszínét a Fülöp-szigeteken. Istenes Bencéék tényleg a világ végén forgattak - írja a Blikk.

A repülőút után még két óra autózás, aztán még 4 órányi hajózás várt a stábtagokra, hogy eljussanak a táborukba, ami a magyarokon kívül még a hollandoknak, a finneknek és a dánoknak is otthont adott. Hatvanan dolgoztak a műsoron 55 napon keresztül. A fotókat itt nézheted meg.

A Survivor hatalmas területen játszódik a tábor körüli szigeteken, az egyes helyszínekre motorcsónakokkal jutottak el. Rubin Kristóf kreatív producer mondta el a lapnak, hogy a kétszer három fős stábok 12 órában voltak a játékosok mellett, a parton aludtak, szenvedtek a bogaraktól.

"A játékosok és a technikai stáb között tilos a kommunikáció, a tartalmi stáb is csak korlátozottan beszélhet a játékosokkal. Mivel hatalmas területen zajlik a munka, így a versenyzőknek partnereknek kell lenniük abban is, hogy a fontosabb beszélgetések a kamera előtt történjenek. (...) A dánok szabályosan éheztetik a sajátjaikat, akiknek ettől csak arra van erejük, hogy a parton feküdjenek. Napi műsort gyártunk, mi ezt nem tehetjük" - mesélte Rubin, aki azt is elárulta, hogy a játékosok a párbajok előtt egy kis csokit is kaptak. A producer úgy véli, hogy eddig ez a legokosabb, a legkeményebb ls a legátlástalanabb csapat, akikkel eddig találkozott.

A Survivor új évada hétfőn este 19 órakor indul az RTL Klubon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.