Tegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.

A SZIN-en, a színpadon tálalt ki Majka Curtis drogfüggőséségről, és egyúttal be is jelentette, hogy nem dolgoznak többet együtt. Azóta a két rapper nem találkozott egymással, egészen tegnapig. A TV2 nagy, őszi sajtótájékoztatóján mindketten jelen voltak. A Blikk úgy tudja, hogy amennyire csak lehetett, kerülték egymást, és ez a backstage-ben sem volt másképp.

Majka a TV2 sajtótájékoztatóján találkozott először Curtisszel a balhé ótaForrás: Majka Facebook


Curtist hamar a színpadra hívták, ő a Csak show és más semmiben kapott szerepet. Miután végzett, leült a nézőtérre. Itt találkozott szembe Majkával, aki a széksorok között vágott át. A műsorvezető a kalapja felé bökve üdvözölte egykori zenésztársát, majd ment is tovább. A sajótátjékoztató végén készült csoportképen Majka és Curtis a lehető legtávolabb álltak egymástól.

Majka a Blikknek be is ismerte, hogy nehezen viseli ezt a helyzetet: "Az én lelkiismeretem tiszta és tiszta is marad! Nem tűröm a hazugságot, a linkséget, az őszintétlenséget és a sunyiságot magam körül."