Először találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtis

balhé Majka találkozás különválás Curtis kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.

A SZIN-en, a színpadon tálalt ki Majka Curtis drogfüggőséségről, és egyúttal be is jelentette, hogy nem dolgoznak többet együtt. Azóta a két rapper nem találkozott egymással, egészen tegnapig. A TV2 nagy, őszi sajtótájékoztatóján mindketten jelen voltak. A Blikk úgy tudja, hogy amennyire csak lehetett, kerülték egymást, és ez a backstage-ben sem volt másképp.

Majka a TV2 sajtótájékoztatóján találkozott először Curtisszel a balhé óta Forrás: Majka Facebook


Curtist hamar a színpadra hívták, ő a Csak show és más semmiben kapott szerepet. Miután végzett, leült a nézőtérre. Itt találkozott szembe Majkával, aki a széksorok között vágott át. A műsorvezető a kalapja felé bökve üdvözölte egykori zenésztársát, majd ment is tovább. A sajótátjékoztató végén készült csoportképen Majka és Curtis a lehető legtávolabb álltak egymástól.

Majka a Blikknek be is ismerte, hogy nehezen viseli ezt a helyzetet: "Az én lelkiismeretem tiszta és tiszta is marad! Nem tűröm a hazugságot, a linkséget, az őszintétlenséget és a sunyiságot magam körül."

Ilyen volt Istenes Bencéék tábora a Survivor forgatása idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-ilyen-volt-istenes-benceek-tabora-a-survivor-forgatasa-idejen-fulop-szigetek.html14 és fél órás repülőút választja el Budapestet és a Survivor forgatási helyszínét a Fülöp-szigeteken. Istenes Bencéék tényleg a világ végén forgattak - írja a Blikk.TV + Sztárok--Alekosz nekiment a menstruáló nőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-alekosz-nekiment-a-menstrualo-noknek.htmlMég mindig az igazit keresi Nagy Alekosz, a Való Világ című valósághow egykori szereplője. Most épp a menstruáló nőkkel akadt gondja, amit közösségi oldalán hosszasan ki is fejtett. TV + SztárokOrigoMiss Bee, a Bestiák együttes tagja újra klipet forgathttp://www.life.hu/sztarok/20180924-miss-bee-a-bestiak-egyuttes-tagja-ujra-klipet-forgat.htmlA Reggel túl messze van című dalból forgat újra klipet a Bestiákból ismert Miss Bee. Csatlakoztak hozzá a Shygys és a Picasso Branch tagjai is. TV + Sztárok--Istenes Bence lehülyézte Hajdú Steve-et a Szenzációs négyes című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-istenes-bence-lehulyezte-hajdu-steveet-a-szenzacios-negyes-cimu-musorban.htmlA Szenzációs négyes című műsor legújabb adásában egy kis színpadi poénkodás során Istenes Bence lehülyézte Hajdú Steve-et. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoTolvai Reni nagyon szexi fotót posztolt, dekoltázst is mutatotthttp://www.life.hu/sztarok/20180924-tolvai-reni-nagyon-szexi-fotot-posztolt-dekoltazst-is-mutatott.htmlSzereti hangsúlyozni idomait Tolvai Renáta énekesnő. Most is egy olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen sokat mutatott kebleiből. TV + SztárokOrigoPalácsik Lilla, Vajna Timi húga elárulta, milyen jövőt tervez a médiában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-palacsik-lilla-vajna-timi-huga-elarulta-milyen-jovot-tervez-a-mediaban-video.htmlPalácsik Lilla, Vajna Timi húga is szerepelt féjével A legbátrabb párs című műsorban, ahol izgalmas és embertpróbáló kalandokban volt részük. A fiatal feleség elárulta, milyen tervei vannak a médiában.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.