Harsányi Levente megmutatta, milyen volt 16 évesen

fotó Harsányi Levente tinédzser gyerekkor kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják közösségi oldala követői Harsányi Levente legújabb fotóját. A műsorvezető megmutatta, milyen volt kamaszkorában. 

"Mindenki a régi képekkel jön, gondoltam, akkor én is megmutatom, milyen voltam 16 vagy 17 évesen, már magam sem tudom. Kérdés még: egyáltalán én vagyok?" - írta Instagramra feltöltött fotójához Harsányi Levente.

A kép nagyon vicces, hiszen a műsorvezető igencsak rövid nadrágot visel begyűrt pólóval és jó magasan felhúzott fehér zoknival. Bár utóbbi kezd újra divatba jönni. Úgy tűnik, a kommentelőknek is nagyon tetszik a retro fotó. "Jaj, de kis csinosan voltál felöltözve" - írta az egyik kommentelő.

Meghan Markle soha nem látott beszéde került elő: 14 évesen tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180926-meghan-markle-soha-nem-latott-beszede-kerult-elo-14-evesen-tartotta.htmlMeghan Markle iskolai búcsúbeszédéről készült felvétel került elő: a hercegné már akkor bizonyította, hogy kiválóan beszél nagy nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Berki Krisztián ujján karikagyűrű van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-berki-krisztian-ujjan-karikagyuru-van.htmlMár régóta találgatják, hogy Berki Krisztián és Mazsi összeházasodtak, ám eddig nem erősítették meg a híreszteléseket. A műsorvezető ujján azonban olyan gyűrű van, amit nehéz mással magyarázni. TV + Sztárok--Survivor: furcsa lyukaktól féltek a játékosokhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-survivor-furcsa-lyukaktol-feltek-a-jatekosok.htmlA Survivor játékosai még bizonytalanul mozognak a Fülöp-szigeteken, és egyelőre minden ismeretlen dologtól kiveri őket a frász. TV + SztárokOrigoBaronits Gábor házára döntött egy fát a viharhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-baronits-gabor-hazara-dontott-egy-fat-a-vihar.htmlBudapesten legutóbb hétfőn hajnalban tombolt a szélvihar, a viharkárok pedig Baronits Gábor színész házát sem kímélték. Szörnyű látványra ébredt. TV + Sztárok--Tatár Csilla és Gönczi Gábor három év után újra találkoztak: a TV2 sodorta össze őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180926-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-harom-ev-utan-ujra-talalkoztak.htmlTatár Csilla és Gönczi Gábor három évvel ezelőtti válásuk óta nem találkoztak egymással, mostanáig. A TV2 új műsora, a Csak show és más semmi miatt azonban összefutottak a csatorna székházában, és valószínűleg nem ez az utolsó találkozásuk. TV + SztárokOrigoWeisz Fanniról sértő képet tett ki férje, Hajmásy Péter, "Mindig zabál" felirattal - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-weisz-fannirol-serto-kepet-tett-ki-ferje-hajmasy-peter-mindig-zabal-felirattal-foto.htmlWeisz Fanni férje, Hajmásy Péter Instastory-ban mutatta meg, hogy törékeny felesége egyfolytában eszik. A fotóhoz írt megjegyzése kiverte sokaknál a biztosítékot.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.