Molnár Tamás, énekes őszintén beszélt alkoholizmusáról

alkoholizmus alkohol Molnár Tamás Anti Fitness Club Jetlag (zenekar) függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve nem fogyaszt alkoholt, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van Molnár Tamás, az egykori Anti Fitness Club és a Jetlag zenekar mostani énekese. Azt mondja: a múltban súlyos problémákkal küzdött, most már alkohol nélkül éli az életét. 

A MasterChef VIP-ban láthatjuk jelenleg Molnár Tamást, az Anti Fitness Club egykori, a Jetlag zenekar mostani énekesét. Elmondta: a múltban alkoholproblémákkal küzdött, ma már egy kortyot sem iszik, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van.

"Azért, ha heti négyszer-ötször másnaposan kelsz, az nem annyira vidám" - mondta a Mokkában Molnár Tamás. Arra a kérdésre, hogy szólt-e neki valaki, hogy kicsúszott a lába alól a talaj, így válaszolt: "Jelezték ezt többen, de abban a pillanatban nem érdekelt. Sőt, ha most visszagondolok, akkor voltak olyan pillanatok, amikor nem is volt biztos, hogy túlélem" - folytatta a zenész.

Azt mondja: akkor ébred rá arra, hogy rossz úton járt, amikor már nem a zene volt az első a számára. Mpst ugyanúgy koncertezik, mint régen, bulizni is jár, de egy éve nem ivottt alkoholt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.