Egy éve nem fogyaszt alkoholt, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van Molnár Tamás, az egykori Anti Fitness Club és a Jetlag zenekar mostani énekese. Azt mondja: a múltban súlyos problémákkal küzdött, most már alkohol nélkül éli az életét. 

A MasterChef VIP-ban láthatjuk jelenleg Molnár Tamást, az Anti Fitness Club egykori, a Jetlag zenekar mostani énekesét. Elmondta: a múltban alkoholproblémákkal küzdött, ma már egy kortyot sem iszik, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van. 

"Azért, ha heti négyszer-ötször másnaposan kelsz, az nem annyira vidám" - mondta a Mokkában Molnár Tamás. Arra a kérdésre, hogy szólt-e neki valaki, hogy kicsúszott a lába alól a talaj, így válaszolt: "Jelezték ezt többen, de abban a pillanatban nem érdekelt. Sőt, ha most visszagondolok, akkor voltak olyan pillanatok, amikor nem is volt biztos, hogy túlélem" - folytatta a zenész. 

Azt mondja: akkor ébred rá arra, hogy rossz úton járt, amikor már nem a zene volt az első a számára. Mpst ugyanúgy koncertezik, mint régen, bulizni is jár, de egy éve nem ivottt alkoholt.