Pintér Tibor és barátnője, Frida remekül megértik egymást, de az ő kapcsolatukban is vannak problémák. A színész elárulta, mi okoz kettejük között feszültséget. 

Pintér Tibort sokan támadták, amikor megmutatta barátnőjét a nyilvánosságnak, hiszen Frida olyan fiatal, hogy a lánya lehetne. A pár azonban már több mint egy éve kitart egymás mellett, és kapcsolatuk erősségét a TV2 A legbátrabb páros című műsorában is láthatják majd a nézők. Persze nekik is vannak mélypontjaik, Pintér Tibor elárulta, mi okoz kettejük között feszültséget.

Pintér Tibor és szerelme, FridaForrás: FEM3 Café

"Fridi kiváló tükröt tart nekem. Az ő elsődleges értéke az őszinteség és a tisztaság. Bár az előbbivel a nap huszonnégy órájában megbánt, de az esetek nagy százalékában igaza van. A mai világban nagyon különleges a hozzáállása az élethez. Talán ezért is ragaszkodom annyira Fridihez, teszem ezt annak ellenére, hogy sokat vitatkozunk, és ő folyamatosan szembesít a hibáimmal. A baj az, hogy ezt nem mindig jókor és jó helyen teszi meg. Utólag azonban mindig rájövök, igaza volt" – mondta a Ripostnak Pintér Tibor, aki A legbátrabb páros forgatása alatt arra is rájött, hogy szerelméhez nem a harag és a kényszerítés, hanem a szeretet nyelvén kell közelíteni.