Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter Instastory-ban mutatta meg, hogy törékeny felesége egyfolytában eszik. A fotóhoz írt megjegyzése kiverte sokaknál a biztosítékot.

"Mindig zabál, de nem hízik" - írta videója mellé Weisz Fanni férje, utalva ezzel arra, hogy felesége hiába eszik egyfolytában, olyan szerencsés, hogy ez nem látszik rajta. Ez az elvileg ártatlannak induló poszt néhány embernél, köztük Fanni édesanyjánál is kiverte a biztosítékot, aki először nem akart reagál, majd mégis megtette: 

"Nálunk a családban ez nem divat, nem sértegetjük egymást. Márpedig ez az, hiszen a „zabál" negatív kifejezésként él az ember fejében. Ez nem a kultúra világa, az biztos. Nyilván egy ilyen megnyilvánulásnak senki sem örül, úgy gondolom, Fanni sem, de nem látok az életükbe, így nem tudom, hogy nekik mi fér bele és mi nem. Nem tudom, mennyit változott Fanni, egy biztos, ő nagyon érzékeny és empatikus lány." 

Weisz FanniForrás: Instastory

A férfi többször tette már ki felesége "szerencsétlenkedéseit", vicces arckifejezéseit és élcelődött már, ha valami nem jött össze elsőre a lánynak. A férfit is megkereste a Bors, aki mindössze ennyit nyilatkozott:

"Ezzel kapcsolatban nem nagyon szeretnék nyilatkozni, döntsétek el ti, mennyire fér ez bele nekünk"

Fanni reakciója pedig a következő volt:

Ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni, mert nem tudom komolyan venni. Nevetséges. A férjemről beszélünk, akit szeretek, és akivel egymást ugratjuk állandóan. Nézzétek meg az én sztorijaimat is, ugyanezeket csinálom vele.