Dévényi Tibi bácsi visszatér a Három kívánsággal a Retro rádióban

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Dévényi Tibi bácsi rádió Három kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibi bácsi 18 év után visszatér, és ismét kívánságokat teljesít, csak ezúttal nem a tévében, hanem a rádióban. 

Igazi legendává vált Dévényi Tibi bácsi a Három kívánság című műsorával, de már 18 éve nem láthattuk őt. Hamarosan, pontosabban jövő szombattól azonban visszatér, csak ezúttal nem a tévében láthatjuk majd, hanem a rádióban követhetjük műsorát.

Dévényi Tibi bácsi visszatér Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"

Egykori tévéműsorom szellemiségét is szeretném megőrizni, hiszen a Retrón van már kívánságműsor.

Blikknek

Véget ért Katalin hercegné szülési szabadságahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-veget-ert-katalin-hercegne-szulesi-szabadsaga.htmlKatalin hercegnő szabadsága véget ért: ideje visszatérni a hivatalos feladatokhoz, kötelezettségekhez. TV + Sztárok--Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ismet-balesetet-szenvedett-rekasi-karoly.htmlHárom évvel súlyos motorbalesete után, - ami majdnem az életébe került - megint balesetet szenvedett Rékasi Károly. TV + SztárokOrigoMajka sokat szexel Dundikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-majka-sokat-szexel-dundikaval.htmlEgy vloggernek adott interjút Majka még a nyáron, június 16-án a Budapest Parkban. Akkor még Curtisszel való terveiről is mesélt, a közelgő balhénak jele sem volt. A villámkérdések során aztán azt is elárulta, hogy egyetlen káros szenvedélye a feleségéhez, Dundikához köthető.TV + SztárokOrigoHarsányi Levente megmutatta, milyen volt 16 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-harsanyi-levente-megmutatta-milyen-volt-16-evesen.htmlImádják közösségi oldala követői Harsányi Levente legújabb fotóját. A műsorvezető megmutatta, milyen volt kamaszkorában. TV + Sztárok--Molnár Tamás, énekes őszintén beszélt alkoholizmusárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-molnar-tamas-enekes-oszinten-beszelt-alkoholizmusarol.htmlEgy éve nem fogyaszt alkoholt, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van Molnár Tamás, az egykori Anti Fitness Club és a Jetlag zenekar mostani énekese. Azt mondja: a múltban súlyos problémákkal küzdött, most már alkohol nélkül éli az életét. TV + Sztárok--Szinetár Dóra megmutatta, hogyan fest férfikénthttp://www.life.hu/sztarok/20180926-szinetar-dora-megmutatta-hogyan-fest-ferfikent.htmlMeglepő fotóval rukkolt elő Szinetár Dóra közösségi oldalán. A színésznő megmutatta, hogyan fest, amikor férfibőrbe bújik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.