Három évvel súlyos motorbalesete után, - ami majdnem az életébe került - megint balesetet szenvedett Rékasi Károly.

A Blikk információi szerint Rékasi autójába kedden este mentek bele a belvárosban. Szerencsére a színésznek nem esett baja.

"A hír igaz, valóban belém jöttek. Araszoltam hazafelé, nem sokkal korábban a fiammal, Zsigmonddal és a párjával találkoztam, odaadták a születésnapi ajándékomat, ott volt a mellettem lévő ülésen, meseszerű volt minden. Egyszer csak, amikor balra néztem, láttam, hogy jön felém egy autó. Megkíséreltem elkerülni az ütközést, ezért nem lett nagyobb baj. A másik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget, pedig erre tábla is kötelezte" - mondta a lapnak a színész.

Rékasi Károly ismét balesetet szenvedett

A vétkes fél még a helyszínen elsimerte, hogy ő hibázott. Azt mondta, a mögötta jövő autók folyamatos dudálása miatt hajtott bele a kereszteződsébe.
"Azonnal elismerte, hogy ő a hibás. Ha nem így lett volna, rendőrt hívok, de szerencsére erre nem került sor. Az volt az érdekes, hogy azonnal dudálni kezdtek az autósok, pedig láthatták, hogy baj van. Oda viszont senki nem jött, hogy megkérdezze, mi jól vagyunk-e. Szerencsére ép bőrrel megúsztuk, csak az autóban lett kár" - mesélte Rékasi.