Meghan Markle féltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével: erre nincs esély

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Meghan Markle család találkozás féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével, de Meghan Markle barátnője leszögezte, erre nincs semmi esély. 

Meghan Markle nem lehet hálás a családjának, hiszen azóta, hogy Harry herceg barátnője később pedig a felesége lett folyamatosan elárasztják a bulvármédiát és botrányokat keltenek. A hercegné szinte csak édesanyjával tartja a kapcsolatot, de mióta bekerült a királyi családba a féltestvérei is folyton bejelentkeznek, és hirtelen szeretnék szorosabbra fűzni az évek óta elhanyagolt viszonyt.

Meghan Markle féltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ezt legutóbb Meghan Markle féltestvére, az 53 éves Samantha próbálta meg, és közölte, hamarosan az Egyesült Királyságba utazik, ahol reményei szerint találkozhat Meghannal is, hogy megvitassák apjuk, Thomas Markle egészségi állapotát. A hercegné barátnője azonban leszögezte, erre nincs semmi esély.

Nevetségessé teszi magát Samantha, ha azt hiszi, lehetősége van találkoznia Meghannal, vagy a királyi család másik tagjával.

Daily Mailnek

Véget ért Katalin hercegné szülési szabadságahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-veget-ert-katalin-hercegne-szulesi-szabadsaga.htmlKatalin hercegnő szabadsága véget ért: ideje visszatérni a hivatalos feladatokhoz, kötelezettségekhez. TV + Sztárok--Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ismet-balesetet-szenvedett-rekasi-karoly.htmlHárom évvel súlyos motorbalesete után, - ami majdnem az életébe került - megint balesetet szenvedett Rékasi Károly. TV + SztárokOrigoMajka sokat szexel Dundikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-majka-sokat-szexel-dundikaval.htmlEgy vloggernek adott interjút Majka még a nyáron, június 16-án a Budapest Parkban. Akkor még Curtisszel való terveiről is mesélt, a közelgő balhénak jele sem volt. A villámkérdések során aztán azt is elárulta, hogy egyetlen káros szenvedélye a feleségéhez, Dundikához köthető.TV + SztárokOrigoHarsányi Levente megmutatta, milyen volt 16 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-harsanyi-levente-megmutatta-milyen-volt-16-evesen.htmlImádják közösségi oldala követői Harsányi Levente legújabb fotóját. A műsorvezető megmutatta, milyen volt kamaszkorában. TV + Sztárok--Molnár Tamás, énekes őszintén beszélt alkoholizmusárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-molnar-tamas-enekes-oszinten-beszelt-alkoholizmusarol.htmlEgy éve nem fogyaszt alkoholt, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van Molnár Tamás, az egykori Anti Fitness Club és a Jetlag zenekar mostani énekese. Azt mondja: a múltban súlyos problémákkal küzdött, most már alkohol nélkül éli az életét. TV + Sztárok--Szinetár Dóra megmutatta, hogyan fest férfikénthttp://www.life.hu/sztarok/20180926-szinetar-dora-megmutatta-hogyan-fest-ferfikent.htmlMeglepő fotóval rukkolt elő Szinetár Dóra közösségi oldalán. A színésznő megmutatta, hogyan fest, amikor férfibőrbe bújik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.