szexuális erőszak pedofil Petőváry Zsolt Kósz Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves kislány vádolja szexuális erőszakkal Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot, ám egyelőre nincs eredménye a gyermek pszichológiai vizsgálatának, és nyomozás sem indult, a nevük mégis kikerült. Kósz Zoltán megtörten nyilatkozott: családját nagyon megviselték a vádak. 

Kósz Zoltántés Petőváry Zsoltot egy 13 éves kislány vádolja szexuális erőszakkal. A két egykori sportoló egy évvel ezelőtt értesült arról, hogy miket állít róluk a gyermek, annak édesanyjától. Természetesen azonnal ügyvédhez fordultak, és találkoztak a kislány szüleivel. Felajánlották, hogy minden segítséget megadnak a gyermeknek, de a szülők elzárkóztak. Ugyan még nincsen ügy, sem nyomozás csak egy feljeltentés, a két sportoló neve mégis kikerült. Kósz zoltán megtörten nyilatkozott erről a Story Magazinnak. Elárulta, családját nagyon megviselték a vádak.

Kósz Zoltán családját összetörte a szexuális erőszak vádja Forrás: Tv2

a tizenhat és fél éves lányomnál eltört a mécses, vigasztalni és nyugtatni kellett jó ideig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.