Egy 13 éves kislány vádolja szexuális erőszakkal Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot, ám egyelőre nincs eredménye a gyermek pszichológiai vizsgálatának, és nyomozás sem indult, a nevük mégis kikerült. Kósz Zoltán megtörten nyilatkozott: családját nagyon megviselték a vádak. 

Kósz Zoltántés Petőváry Zsoltot egy 13 éves kislány vádolja szexuális erőszakkal. A két egykori sportoló egy évvel ezelőtt értesült arról, hogy miket állít róluk a gyermek, annak édesanyjától. Természetesen azonnal ügyvédhez fordultak, és találkoztak a kislány szüleivel. Felajánlották, hogy minden segítséget megadnak a gyermeknek, de a szülők elzárkóztak. Ugyan még nincsen ügy, sem nyomozás csak egy feljeltentés, a két sportoló neve mégis kikerült. Kósz zoltán megtörten nyilatkozott erről a Story Magazinnak. Elárulta, családját nagyon megviselték a vádak.

Kósz Zoltán családját összetörte a  szexuális erőszak vádjaForrás: Tv2

"A húsz és fél éves fiam aránylag jól reagált, viszont a tizenhat és fél éves lányomnál eltört a mécses, vigasztalni és nyugtatni kellett jó ideig. Nem azért sírt, mert összetört benne egy világ az apját illetően, hanem azért, mert eddig el sem tudta volna képzelni, hogy léteznek ilyen emberek, akik ártatlanokat sároznak be" - mondta az egykori sportoló, akinek szüleit is nehezen fogadták a híreket. Édesapámat eddig csak egyszer láttam sírni, az anyukája temetésén, de most könnyezve és remegő kézzel várt. Édesanyám jobban viselte a hírt, bár el lehet képzelni, hogy ő sem volt boldog" - árulta el Kósz Zoltán.