Zámbó Krisztián meztelen fotót töltött fel magáról közösségi oldalára: elmondása szerint édesapjának, Zámbó Jimmynek akart így üzenni. A fotót már eltávolította.

Zámbó Krisztián szerint rajongói úgy vélik, édesapja elvesztése óta egy megkeseredett ember lett. Szerette volna bebizonyítani ennek az ellenkezőjét és ezért egy barátnője által készített meztelen fotóval lepte meg közösségi oldalán rajongóit. Bár a fotót már eltávolította, szerinte jó poén volt a képet kitenni és mivel semmit nem mutatott, csak a fenekét, így ízléstelennek sem tartja a dolgot. 

Zámbó KrisztiánForrás: Facebook / Zámbó Krisztián

"Sokszor hülyét csináltam már magamból ország-világ előtt, ezt a fotót is csak egy viccnek szántam. Bohóckodtunk egy kicsit Zsuzsival, szerintem ebben nincsen semmi különös. A kép nem ízléstelen, nincs kint semmim, olyan vagyok rajta, mint a Terminátor. Büszkén vállalom a testemet! "- mesélte nevetve a Borsnak Krisztián, aki hozzátette, hogy ezzel a fotóval édesapjának is szeretett volna üzenni.

"Szeretném, ha apu tudná, hogy a humoromat és a jókedvemet továbbra sem veszítettem el! Remélem, nem hoztam rá szégyent ezzel, és csak ő is nevetve a történteken, nem úgy mint a barátnőm, akinek nagyon nem tetszett, hogy feltöltöttem a fotót. Zsuzsi kicsit szemérmesebb, részben ezért is szedtem le a képet."

Bár a képet eltávolították, ITT megnézheted.

Zámbó Krisztián az apaságra készül: formába hozza magát a baba előtt
Zámbó Krisztián felhagyott a kicsapongó élettel és családot alapítana kedvesével.