Elfogták az 1-es villamoson tűvel szurkáló férfit

injekció villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2018. szeptember 10-én 10 óra 25 perc körül injekciós tűvel megszúrta utastársát az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között.

A XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a 29 éves budapesti S. Kálmánt 2018. szeptember 29-én 0 óra 22 perckor a zuglói polgárőrökkel együtt elfogták, a rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki - írja az Origo.

Nehéz feldolgoznia a történteken a villamoson tűvel megszúrt nőnek

"Igazából ezt nehéz feldolgozni, nagyon sok kommentet kapok, nagyon sok orvostól, egészségügyi dolgozótól segítséget" - mesélte a Mokkában a nő. Miután látta combján a szúrás nyomát, kapott antibiotikumot, a vérvételre még 2 hetet kell várnia, utána további 1-et az eredményre. Számos fertőzést elkaphatott a tűtől, például AIDS-et vagy hepatitis-t.

"Vannak bizonyos vírusok, amelyeknek van lappangási ideje, és csak akkor tudják száz százalékosan azt mondani, hogy nem történt baj, amikor 2 hét eltelik" - mondta Rosta Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.