Egy Mikulás ünnepségen került kellemetlen helyzetbe Bochkor Gábor

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
mikulás Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori műsorvezető-társa, Boros Lajos hozta kellemetlen szituációba Bochkor Gábort. A műsorvezető mindezt az atv #Bochkor műsorában elevenítette fel.

"Egyszer elrángatott egy céges Mikulás ünnepségre" – idézte föl a régebbi sztorit a vasárnap este adásba kerülő #Bochkorban a műsorvezető. „Azt hittem, hogy műsort fogunk vezetni, de ott szembesültem azzal, hogy valójában nem ezért hívtak. Boros elkezdett öltözni, kérdeztem, hogy mit csinál, mire mondta, hogy ő lesz a Mikulás, én pedig a krampusz. A rendezvényt már nem lehetett lemondani, a számlatömb már ki volt töltve. Muszáj volt a fekete cicanadrágot felhúznom" – mesélte.

„Gyűlölök beöltözni valaminek, nem szeretek bohócot csinálni magamból, a jelmezbálokat is messziről elkerülöm. Életem legcikisebb helyzete volt, de muszáj volt belemennem, mert nem volt más választásom" – tette hozzá.

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.