Autók elé fekszenek a netes kihívást teljesítő fiatalok

kihívás úttest életveszély feladat internet tánc autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úttest közepén táncolnak, majd le is fekszenek a fiatalok. Az utolsó pillanatban pattannak fel, amikor már majdnem odaérnek az autók. Az újabb életveszélyes netes kihívás már Magyarországon is lázban tartja a kamaszokat.

Az RTL Híradó beszámolója szerint egy pilisi söröző biztonsági kamerája vette fel, ahogyan néhány kamasz a legújabb netes kihívásnak hódol. Az életveszélyes mutatványok időről időre ellepik az internetet, és lázba hozzák a fiatalokat.

Először táncolni kezdtek az úttesten, majd le is feküdtek, és csak akkor keltek fel, amikor már az autók a közelükbe értek. A felvételen jól látszik, hogy volt, aki rászólt a gyerekekre, ne csinálják. Herczeg Attila közösségi média szakértő szerint a kamaszok vannak a legkiszolgáltatottabb helyzeten, ami a netes kihívásokat illeti. "Ez az a korosztály, amely leginkább keresi az visszajezést, az elismerést" - mondta a szakértő.

Időjárás: október első napjaiban is sok lesz a napsütéshttp://www.life.hu/news/20181001-idojaras-oktober-elso-napjaiban-is-sok-lesz-a-napsutes.htmlOktóber első napjaiban is sok lesz a napsütés, helyenként lehet csak zápor. Lehűlésre sem kell készülni, reggelenként hűvös lehet, de többfelé továbbra is 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttatott el az MTI-nek.News--Így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20180929-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-elorejelzes-oktober-eleje.htmlHétfőn és kedden hidegfront érkezik, nagy széllel és esővel. News--Egy hacker azt ígérte, élőben közvetíti, ahogy letörli a Facebookról Mark Zuckerberg profilját http://www.life.hu/news/20180930-egy-hacker-azt-igerte-eloben-kozvetiti-ahogy-letorli-a-facebookrol-mark-zuckerberg-profiljat.htmlTajvan egyik legismertebb hackere bejelentette, hogy ma - magyar idő szerint déli 12:00 órakor - élő közvetítésben fogja letörölni Mark Zuckerberget a Facebookról. A fiú pletykák szerint már az Apple-t és Teslát is meghackelte már. News--Nyilvánosan maszturbált egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180929-nyilvanosan-maszturbalt-egy-ferfi-budapesten-megszolalt-a-pszichologus.htmlAz utcán álldogálva végzett önkielégítést egy fiatal férfi Budapesten. Eközben egy fiatal nőt nézett, aki éppen arra sétált az utcán. NewsOrigo50 millió Facebook-fiókot törtek felhttp://www.life.hu/news/20180929-50-millio-facebookfiokot-tortek-fel.html50 millió Facebook-felhasználó fiókjához fértek hozzá hekkerek egy biztonsági rés miatt – írja a New York Times a cég közlése alapján. NewsOrigoElfogták az 1-es villamoson tűvel szurkáló férfithttp://www.life.hu/news/20180929-elfogtak-az-1es-villamoson-tuvel-szurkalo-ferfit-a-rendorok.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2018. szeptember 10-én 10 óra 25 perc körül injekciós tűvel megszúrta utastársát az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.