Borzalmas tragédia történt Erzsébet királynő legrosszabb napján

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
halál Erzsébet királynő támadás katona IRA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 60 éves uralkodása alatt Erzsébet királynő átélt felemelő pillanatokat és tragédiákat is. Most arra is fény derült, mi volt élete legrosszabb napja. 

Egy beszélgetés során Erzsébet királynő elmondta Andrew Parker Bowlesnak, mi történt élete legrosszabb napján. Kiderült: megrendüléssel emékszik vissza arra a napra, amikor 1982-ben az IRA támadást intézett London ellen.

"Az volt életem legszörnyűbb napja" - emlékezett vissza a királynő a Hyde Park bombázására. A The Sun azt írja, hogy a parkban abban az évben július 20-án 11 katona és 7 ló veszítette életét a Hyde Park és a Regent's Park elleni támadásban. Ezen a napon legalább 8 civil is megsérült.

Erzsébet királynő szomorúan emlékszik vissza a tragédiára Forrás: AFP/Gareth Fuller

Kiszel Tünde melltartóban pózolt, elájultak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-elajultak-a-rajongok.htmlMelltartóban kívánt kellemes vasárnap estét közösségi oldala követőinek Kiszel Tünde. Rajongói imádták a fotót. TV + SztárokOrigoMár el is felejtettük, hogy ezek a világsztárok megjárták a börtönt: Lindsay Lohan és Mark Wahlberg is volt rács mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20181001-mar-el-is-felejtettuk-hogy-ezek-a-vilagsztarok-megjartak-a-bortont.htmlA törvény elől a hírességek sem tudnak elbújni, tetteik pedig végigkísérik őket. Az internet ugyanis nem felejt, így lehetett bármilyen rég is az a kihágás, ami miatt rács mögé kerültek, mindig számolniuk kell vele. TV + SztárokThinkstockSzakításáról beszélt Veres Mónika, Nika: három évig volt együtt párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-szakitasarol-beszelt-veres-monika-nika-harom-evig-volt-egyutt-parjaval.htmlVeres Mónika, Nika most először beszélt szakításáról. Párjával már az esküvőt tervezték, ám három év együttlét után szaktottak egymással.TV + SztárokOrigoStohl Andrásnak kicsordult a könnye a Piramis adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-stohl-andrasnak-kicsordult-a-konnye-a-piramis-adasaban.htmlMegható élettörténetét mesélte el a Piramis műsorában az egyik játékos. Stohl András is könnyekig meghatotta. TV + Sztárok--Kathryn Mayorga modell állítása szerint ezt tette vele Cristiano Ronaldo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181001-kathryn-mayorga-modell-allitasa-szerint-ezt-tette-vele-crsitiano-ronaldo.htmlCristiano Ronaldo állítólag megerőszakolt 2009 júniusában egy amerikai modellt, majd megpróbálta megvenni a hallgatását. Ugyan a nő elfogadta a pénzt, a megállapodásukat most mégis felbontotta. Ez történt azon az éjszakán, amikor Ronaldo állítólag megerőszakolta Kathryn Mayorgát. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo reagált a szexuális erőszak vádjárahttp://www.life.hu/sztarok/20181001-cristiano-ronaldo-reagalt-a-szexualis-eroszak-vadjara.htmlSzexuális erőszakkal vádolja Cristiano Ronaldót egy amerikai modell. A focista most reagált a hírekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.