Katalin hercegné visszatért szülési szabadságáról: fotó

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
fotó megjelenés szülés Katalin hercegné szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné harmadik gyermeke születése után visszavonult, a hivatalos kötelezettségei alól felmentést kapott, de véget ért a szabadsága. Így nézett ki a hercegné első megjelenésén. 

Katalin hercegné hónapokra visszavonult, miután megszületett harmadik gyermeke, a kis Lajos. A hercegnének hivatalos kötelezettségeit nem kellett teljesítenie, csak a családi eseményeken vett részt. Szabadsága azonban véget ért, fél év után először állt hivatalos ügyben nyilvánosság elé. A Sayers Croft Forest School and Wildlife Gardenbe látogatott el, ahol a gyermekek megismerkedhetnek a vadvilággal, rászoruló kicsik is gyakran látogatják az intézményt.

Katalin hercegné megtette első hivatalos megjelenését Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Katalin az eseményhez egyszerű öltözetet választott, csizmája pedig egy kifejezetten régi darab. Ugyanezt a bőr lábbelit sokszor láthatták már rajta a rajongók, hiszen ez az egyik kedvence, és úgy tűnik elnyűhetetlen.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila házassága véget érthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-gregor-bernadett-es-szarvas-attila-hazassaga-veget-ert.htmlSzarvas Attila színész, Gregor Bernadett férje Facebook-oldalán jelentette be, hogy házasságuk véget ért. TV + SztárokOrigoMadeleine McCann édesapja nyilatkozott: könnyek között vallott bűntudatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-madeleine-mccann-edesapja-nyilatkozott-konnyek-kozott-vallott-buntudatarol.htmlMadeleine McCann már több mint 10 éve tűnt el egy családi nyaralásról, szülei azóta is reménykednek, hogy egyszer még előkerül gyermekük. Madeleine édesapja könnyek között nyilatkozott: bűntudat gyötri őket. TV + Sztárok--Itt az első fotó: MC Hawer fiatal barátnőjével közös képet mutatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-mc-hawer-parja-33-evvel-fiatalabb-a-zenesznel.htmlMc Hawert sokáig elkerülte a szerelem, de most rátalált: egy fellépésén ismerkedett meg egy gyönyörű, fiatal lánnyal. TV + Sztárok--Orbán József halála után is folytatja a 100 Folk Celsius: egy régi-új tag, Heilig Gábor csatlakozik a csapathozhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-orban-jozsef-halala-utan-is-folytatja-a-100-folk-celsius-heilig-gaborral.htmlOrbán József halálával a 100 Folk Celsius a zenekar lelkét, a frontemberét veszítette el, de bejelentették, hogy folytatják működésüket. Egy régi-új taggal próbálják „elviselhetővé tenni a hiányt" és pótolni a pótolhatatlant. TV + SztárokOrigo"Bombázó" - Leesik az állad, ha meglátod Hegyi Barbara bikinis fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-leesik-az-allad-ha-meglatod-hegyi-barbara-bikinis-fotojat.htmlTőle szokatlanul szexi képet osztott meg közösségi oldalán Hegyi Barbara.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKiderült, mit kiáltott a királynő, mikor megtudta, hogy Diana hercegbő meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-kiderult-mit-kialtott-a-kiralyno-mikor-megtudta-hogy-diana-hercegbo-meghalt.html20 éve már annak, hogy Diana hercegnő életét vesztette a párizsi Alma lalagútban történt szörnyű balesetben. A királyi családról, és a történtekről azóta több könyv is megjelent, egy új mű szerzője azonban most előkerített egy fütanút, aki hallotta, hogyan reagált a királynő, mikor tudomást szerezett menye haláláról - írja a Sunday Express. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.