Még mindig nem zárult Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye. A színésznő unokája még a házban lakik, valószínűleg a végrehajtónak kell majd kiköltöztetnie.

Pártos Csilla ugyan már kiköltözött Pécsi Ildikó házából, ám a színésznő fiával közös gyermeke, Csaba még mindig ott lakik. Pécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem tett a házért, amíg ott lakott

A Lokál most azt írja, hogy júliusban Pártos és új párja, Dániel levelet küldtek Pécsi Ildikó ügyvédjének azért, mert a három éve húzódó ingatlanpert békés úton szeretnék elintézni. A nyári ítélkezési szünet miatt vártak az üggyel, ám állításuk szerint Pártosék azóta sem jelentkeztek. 

Pártos Csilla végül nem kereste Pécsi Ildikót, folytatódik az eljárásFotó: MTI/Zih Zsolt

"Nem került sor a békülésre, így folytatódik a végrehajtás. A jogerős ítélet februárban egyértelműen kimondta: Pártos Csillának el kell hagynia az ingatlant. Ez azonban nem történt meg, így ügyfelemmel végrehajtást indítottunk el, ami még most is folyik, mindenféle egyéb per ellenére. Bár az alperes állítólag már elköltözött, a fia még mindig ott lakik, így már csak a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az unokát is. Szeretnénk ezen minél hamarabb túlesni, mert ügyfelem el akarja adni az ingatlant, illetve ezzel szabadon rendelkezni, amit addig nem tud megtenni, amíg az ügy teljesen le nem zárul" - mondta a lapnak Pécsi Ildikó jogi képviselője, dr. Magyar György. 

A lap Pártos Csilla ügyvédjét is megkereste, ám ő nem kívánt nyilatkozni.