Pécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költöznie

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
ház kilakoltatás Pécsi Ildikó Pártos Csilla botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. 

Még mindig nincs vége a Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között húzódó botránynak, pedig a bírói döntés értelmében a színésznő menyének és unokájának is ki kellett költöznie a házából.

"Tudjuk bizonyítani, hogy egy fillért sem tett a házba. Azért menne bele az egyezkedésbe, mert már kiderült, hogy mennyi mindent elvesztett. Mit épített ő ott? Mit csinált? Tönkretette azt, ami volt. Mikor megvettük, rajta volt a haszonélvezeti jogunk, az enyém és a papáé. Innentől kezdve egy szót sem szólhat!" - idézi Pécsi Ildikó szavait a Sorry magazinból a Ripost. A színésznő szerint Pártos új párkapcsolata sem az, aminek látszik.

"Arra lennék kíváncsi, mire volt jó ez a nagy szerelem-kitaláció? Ez nagyon hamar ki fog derülni" - folytatta Pécsi Ildikó.

Pécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba Fotó: MTI/Zih Zsolt

Pártos Csilla is elmondta a véleményét az ellene felhozott vádakól:

"Sajnos nem tudok mást mondani: ez már valóban döbbenetes. Sem a tartalom, sem a stílus nem engem minősít. Úgy gondolom, a családtagjainkra soha nem hivatkozhatunk ilyen méltatlan szövegkörnyezetben. Efféle megnyilvánulásokkal szemben racionálisan már nem is lehet fellépni. A párkapcsolatomról pedig csak annyit: bár nem veszünk közös lakást, nem házasodunk össze, és gyerekeket sem tervezünk, nagyon szeretjük egymást. Úgy érzem, ez elegendő" - fogalmazott Pártos Csilla.

Úgy tűnik, hogy Dubajban folytatja a labdarúgást Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180906-ugy-tunik-hogy-dubajban-folytatja-a-labdarugast-dzsudzsak-balazs.htmlNéhány nappal ezelőtt még az a hír járta, hogy a Videotonhoz igazol Dzsudzsák Balázs, ám most úgy tűnik, hogy mégsem. Dubajban folytathatja pályafutását. TV + Sztárok--Ezért kell mindig emelt fővel járnia Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-ezert-kell-mindig-felemelt-fovel-jarnia-meghan-marklenek.htmlKiderült, miért jár mindig emelt fővel Meghan Markle, Katalin hercegné és a királyi család többi tagja. TV + Sztárok--Az olasz influenszer, Chiara Ferragni esküvője nagyobb érdeklődést váltott ki, mint Harryékéhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-az-olasz-influenszer-chiara-ferragni-eskuvoje-nagyobb-erdeklodest-valtott-ki-mint-harryeke.htmlKétségtelen, hogy Harry és Meghan esküvője lázban tartotta az embereket, de úgy tűnik, hogy még náluk is nagyobb érdeklődést váltott ki az olasz influenszer és rapper házassága! TV + SztárokOrigoVasvári Vivi abortuszáról vallott a Nyerő párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-vasvari-vivi-abortuszarol-vallott-a-nyero-parosban.htmlVasvári Vivi könnyek között vallott arról, mennyi fájdalmon ment kerszetül, mire boldog lett: 18 évesen egy abortusza is volt. TV + SztárokOrigoMajkát megfenyegették, amiért kiteregette Curtis drogos ügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-majkat-megfenyeettek-amiert-kiteregette-curtis-drogos-ugyet.htmlMajka őszintén elmondtam indenkinek, hogy Curtis drogproblémái miatt nem folytatják tovább a közös munkát, ezzel viszont sok ellenséget szerzett a rapper. Nyilvánosan is megfenyegették a kiteregetés miatt. TV + Sztárok--Új férfi van Szulák Andrea életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-uj-ferfi-van-szulak-andrea-eleteben.htmlSzulák Andrea három éve egyedül neveli kislányát, de talán most újra sikerül párra lelnie. Úgy tűnik, újra van férfi az életében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.