A BBC bemutatta, mit tesz az állatokkal a műanyag, a műsorvezető könnyekben tört ki

műanyag hulladék környezetvédelem állatok BBC állatvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drowning In Plastic címmel jelent meg a BBC legújabb filmje, melyben azt mutatják be, mit tesz az állatvilággal a műanyag hulladék. A nézők teljesne ledöbbentek, a műsorvezető is könnyekben tört ki a felvétel során. 

Nemcsak a nézőket, de a magát a műsorvezetőt is megdöbbentette a BBC új filmje, a Drowing In Plastic, melyben azt mutatják meg, hogy a műanyag hulladék milyen szörnyű dolgokat művel az állatvilággal.

A műsorvezető, Liz Bonnin állatvédőkhöz csatlakozott, akik madarak gyomárból mosták ki a lenyelt műanyag hulladékot, de fókákat is próbáltak menteni, ám egy fiatal egyed elpusztult a nyaka köré tekeredett műanyagtól.

A nézők közül sokan felháborodtak, van, aki a műanyag betiltását követeli.

"Nem tudom, meddig tudom nézni. Fájdalmas, amit a bolygónkkal teszünk" - írta az egyik kommentelő.

Liz Bonnin azt mondta: "Teljesen összetörtem". Majd így folytatta: "Én csak egy vagy két éjszakát csináltam ezt, de ezek a srácok 60 éjszakán át. Nem tudom, hogyvan bírják ezt" - idézte a szavait az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.