Újabb és újabb részletek derülnek ki a 2013-ban megölt soroksári kocogó ügyével kapcsolatban. A gyanúsított, R. Szilveszter ügyvédje most átlapozta az összes aktát, melyben azt írták, az áldozatot nem erőszakolták meg. 

Még 2013-ban gyilkolták meg Gyurik Krisztinát, a soroksáron kocogó nőt. Ahogy tegnap megírtuk: a gyanúsítottnak, R. Szilveszternek a gyilkosság idején már börtönben kellett volna ülnie, csak nem volnult be. Körözték. 

A gyanúsított ügyvédje, dr. Lichy József átlapozta az eddig keletkezett több ezer oldalnyi aktát, és meglepő dolgora bukkant. Azt mondja, hogy az orvosszakértő véleménye szerint Gyurik Krisztinát bestiális támadója nem erőszakolta meg. 

Kocogás közben gyilkolták meg Gyurik KrisztinátForrás: Bors/Fejér Bálint

"A szakértő ezen megállapítása rengeteg kérdést felvet az üggyel kapcsolatban. Eddig ugyanis az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, így azonban ez a továbbiakban már nem igaz" - mondta dr. Lichy József a Blikknek. 

A lap úgy tudja, hogy az édesanya holttestén több helyen megtalálták az elkövető vérét és izzadtságát, ondót azonban csak a személyes holmijain találtak.