A Blikk tudta meg, hogy válságban van Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata: már szét is költöztek.

A TV2 műsorvezetője már nyáron elhagyta a közös otthont, és vitte magával 12 éves lányukat, Nórit is. A szakítás teljes titokban zajlott, a közvetlen környezetükön kívül senki sem gyanította, hogy valami nincsen rendben. Árulkodó volt ugyan, hogy egy ideje nem posztoltak közös képet közösségi oldalaikra, ám munkájukat mindketten úgy végezték, mintha mi sem történt volna.

Válságban Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolataForrás: smagpictures.com/Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813

A lap megkereste Várkonyit és Bochkort is, ők pedig közös választ küldtek:
"A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!"