kiborulás banán Survivor Alexandra Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába Gábor vigasztaló szavai, Alexandra képtelen volt abbahagyni a zokogást. Vajon van visszaút a lánynak a törzsbe?

Alexandra meggondolatlanságot mondott, amiatt az egész csapat egységesen nekitámadt. A lány teljesen kiborult, úgy érezte, Viki hátbaszúrta. A játékostársak szerint Alexandrának nincs már visszaút.

Baji Balázs elárulta Hosszú Katinka titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-baji-balazs-elarulta-hosszu-katinka-titkat.htmlA 2000-es sydney-i Olimpia úszó sztárja, az angolna becenévre is hallgató Eric Moussambani az első magyar úszó Világkupán különböző sportágak szupersztár sportolóival versenyzett. A sztárfutamon ott volt többek közt a téli Olimpia magyar aranyérmes sztárja, Liu Shaolin Sándor, valamint a tavalyi év sportolója, a gátfutó Baji Balázs is, aki megnyerte a versenyt. Mestere pedig nem más volt, mint Hosszú Katinka. Balázs a Life.hu-nak nyilatkozott a sztárfutam után, többek közt Katinka titkáról. TV + SztárokŐk Hollywood legcukibb házaspárja: Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/sztarok/20181005-ok-hollywood-legcukibb-hazasparja-emily-blunt-es-john-krasinski.htmlHollywoodban sajnos nem az a megszokott, hogy a házaspárok kitartanak egymás mellett, és egyetértésben, harmonikus kapcsolatban nevelik a gyermekeiket, de Emily Bluntnak és John Krasinskinak sikerült megvalósítania ezt a lehetetlennek tűnő küldetést egy olyan környezetben, ahol nem feltétlenül a hűség és a kitartás a legnagyobb érték. TV + Sztárok--Megházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-meghazasodott-tunyogi-bernadett-44-evesen-masodjara-is-kimondta-az-igent.htmlTunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. TV + SztárokThinkstockFérfiakat szedett fel, itatott le, majd rabolt ki egy szigetszentmiklósi nőhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-ferfiakat-szedett-fel-itatott-le-majd-rabolt-ki-egy-szigetszentmiklosi-no.htmlKét férfit foszthatott ki az a szigetszentmiklósi nő, akit a budaörsi rendőrök fogtak el. A nő a gyanú szerint társkeresőn ismerkedett meg a férfiakkal, akiket leitatott, majd elvette értékeiket. TV + SztárokOrigoA Survivor versenyzőjét, Dékány Vikit rendszeresen meglopta volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-a-survivor-versenyzojet-dekany-vikit-rendszeresen-meglopta-volt-parja.htmlDékány Vikit a Survivorből ismerhették meg az emberek, ám múltját játékban még nem részletezte. Sok mindent megtapasztalt pedig, de a legnagyobb csalódást egyik volt szerelme jelentette: kiderült, hogy végig meglopta őt. TV + Sztárok--Előkerült egy videó arról az estéről, amikor állítólag Cristiano Ronaldo erőszakolthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-elokerult-egy-video-arrol-az-esterol-amikor-allitolag-cristiano-ronaldo-eroszakolt.htmlCristiano Ronaldót szexuális erőszakkal vádolja Kathryn Mayorga. Most előkerült egy felvétel az eset előtti eseményekről. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.