Ben Affleck 40 nap után kijött a rehabról és Instagramján mesélte el, mit élt át

Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey -
rehabilitáció Ben Affleck vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 nap után jött ki a rehabról Ben Affleck, akit alkoholfüggőséggel kezeltek. A világsztár őszintén mesélt érzéseiről és a mögötte álló időszakról.

Ben Afflecket exfelesége, Jennifer Garner vitte el elvonóra, miután a színész ismét padlóra került alkoholproblémái miatt. 40 napot töltött a színész a rehabon, majd miután kijött onnan, Insgatram oldalán mesélte el nehézségeit.

Ben Affleck Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey

"Ezen a héten fejeztem be a negyven napja tartó terápiás kezelésem. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy már nincs szükségem segítségre, vissza kell járnom az intézménybe, de már hazaengedtek. Szeretném megköszönni mindenkinek, a családomnak, a kollégáknak és a rajongóknak is, hogy mellettem állnak a józanságért folytatott harcban. Természetesen ez egy életen át tartó küzdelem, soha nem lesz vége"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.