Vesebetegsége miatt öngyilkos akart lenni Tina Turner

öngyilkos Tina Turner vesebetegség öngyilkosság veseátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomást tett hamarosan megjelenő könyvében Tina Turner. Vesebetegsége miatt nem akart gépeken élni, ezért a támogatott öngyilkosságt tervezte. Aztán egyszer csak megérkezett a segítség.

Hamarosan megjelenik a 78 éves Tina Turner My Love Story című életrajzi könyve, amiben arról is ír, hogy volt idő, amikor vesebetegsége miatt olyan elkeseredett volt, hogy már a támogatott öngyilkosságot tervezte. A veseátültetése tavaly teljes titokban zajlott. A férjétől, a 62 éves Erwintől kapott szervet, a beavatkozás pedig megmentette a rocknagyi életét.

Tina Turnernél a kezeletlen magas vérnyomás miatt alakult ki a betegség, veséjének már csak a húsz százaléka működött, dialízisre is járt. Ám nem akart így élni, inkább a halált választotta volna.

Összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181007-osszehazasodhatott-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlTitokban összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adrienne. A focista különös fotókat posztolt Instagrammra, és Adrienne is menyasszonyi ruhában pózol közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ez Bangó Margit egyik legnagyobb kívánságahttp://www.life.hu/sztarok/20181007-ez-bango-margit-egyik-legnagyobb-kivansaga.htmlEzúttal a család teljes női szakasza elkísérte esküvői ruha próbájára Tinát. A hölgykoszorúban ott volt Bangó Margit is, aki elárulta miért fohászkodik. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka új szerepben: munkát kapott a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-karpati-rebeka-uj-szerepben-munkat-kapott-a-tv2n.htmlOktóber 12-én péntek este 19 órakor elrajtol a Csak show és más semmi, ebben a produkcióban kapott munkát Kárpáti Rebeka. TV + SztárokOrigoIstenes Bence vallomása: "Nagyon idegőrlő volt az elmúlt két évünk"http://www.life.hu/sztarok/20181007-istenes-bence-vallomasa-idegorlo-ket-even-vannak-tul.htmlIstenes Bence a közösségi oldalán vallotta be, mennyire nehéz is volt számukra az elmúlt két év.TV + Sztárok--Így ünnepelte Hosszú Katinka a négyszázadik érméthttp://www.life.hu/sztarok/20181007-igy-unnepelte-hosszu-katinka-a-negyszazadik-ermet.htmlHosszú Katinka bravúros szerepléssel három napon át örvendeztette meg az első Magyar Világkupára látogató közönséget a Duna Arénába. Túl van a négyszázadik érmén a világ legjobb úszónője, ezt a győzelmet pedig meg is ünnepelte. Elárulta, hogyan és kivel.TV + Sztárok--Eljárás indult Hosszú Katika és Shane Tusup cége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-eljaras-indult-hosszu-katika-es-shane-tusup-cege-ellen.htmlA Cégnyilvántartás szerint szeptember 27-én indult végrehajtási eljárás az Iron Corporation Kft. ellen - írja a Blikk az Mforra hivatkozva. Az nem derült még ki, hogy mi az eljárás oka, általában azonban az adót be nem fizető, vagy határidőket elmulasztó cégek esetében csinál ilyent a NAV.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.