A legbátrabb páros Rubint Réka párkapcsolat félelem ájulás szerelem pánik Schobert Norbert sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem tudták, hogy aznap mi vár rájuk, el voltak zárva a külvilágtól A legbátrabb páros című műsor versenyzői. Schobert Norbi és Rubint Réka életük legborzalmasabb kalandjaként írták le, ám azt mondták, hogy kapcsolatukra mégis jó hatással volt. Rubint Réka egy alkalommal el is ájult. 

"Volt olyan, hogy Réka 6 órán keresztül beinjekciózva ordítva sírt. Utána valamit nyertünk, örültünk, majd összeomlott" - mesélte a Mokka stúdiójában Schobert Norbi. Őt és feleségét, Rubint Rékát is A legbátrabb páros versenyzői között láthatják a nézők ma este.

"De úgy omlottam össze, hogy elsötétült előttem minden, elájultam. A fogam is vacogott, olyan önkívületi állapotba kerültem. Rájöttünk, hogy ez a feladat nálam ezt idézte elő, amikor Norbi szívműtéte volt" - folytatta Rubint Réka. Nemcsak ők voltak az egyetlenek, akik megviseltek a forgatáson történtek. Tóth Andi is arról számolt be, hogy pánikrohamot kapott.

Schobert és Rubint azt is elárulták, hogy a forgatás kezdetén elvették a ruháikat, telefonjaikat, futni sem engedték ki Rékát. De mégis azt mondták, attól eltekintve, hogy életük legborzalmasabb kalandja volt, kapcsolatukra jó hatást gyakorolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.