Radics Gigi nehezen bírja a távkapcsolatot: hiányzik neki a szerelme

távkapcsolat szerelem Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában rátalált a szerelem Radics Gigire, azonban a távolságot nehezen viseli az énekesnő. Az időeltolódás miatt sokszor beszélni sem tudnak egymással.

Radics Gigi sokáig volt Amerikában, ez idő alatt pedig rátalált a szerelem. Egymásba szerettek a bahamai származású Kai Strachannal, ám a távolság mindkettejüket nagyon megviseli.

"Kai Los Angelesben van, sokat beszélünk, vagy üzenünk egymásnak, de elég nehéz így. Aztán hazamegy a szüleihez a Bahamákra, úgy néz ki, karácsonykor is ott lesz, és az nagyon messze van. Nehéz lesz találkoznunk, hiszen ő Amerikában van, én pedig itt. Igaz, nem lehetetlen, mert a terveim szerint egyre többet leszek a tengerentúlon. Marad a karácsony, remélem, hogy akkor meglátogat" - mondta Gigi a Borsnak. Egy barátnője pedig elárulta, folyton egymással beszélnek, ha tudnak, ugyanis az időeltolódás miatt van, hogy erre napokig nincs lehetőségük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.