Ma este szerepel a TV2 képernyőjén Gregor Bernadett és exférje, Szarvas Attila. A műsort még márciusban vették fel, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, ám a jegygyűrűjüket már akkor sem viselték - írja a Bors.

A legnagyobb titokban ért véget Gregor Bernadett és Szarvas Attila házassága. Szakításukról közelményben értesítette a férj a nagyközönséget, ám a konkrét okokról azóta sem tudni.

Gregor Bernadettet zavarta a korkülönbségForrás: Csudai Sándor - Origo

A TV2 Sztárok és párok adásában ma este láthatjuk a két színészt még házaspárként, ráadásul a legnagyobb harmóniában. Bernadett azonban különös dologról számolt be, aminek lehet köze a szakításhoz. Elmondta, mennyire zavarja a köztük lévő korkülönbség.
"Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok" - mondta a 46 éves színésznő.

A műsort még márciusban vették fel, amikor kapcsolatuk megromlásáról még senki sem hallott. Jegygyűrűt azonban sem a férj, sem a feleség nem viselt. Berni ezt azzal magyarázta, hogy túl nagy macera a próbáknál és bemutatóknál állandóan levenni az ékszert.