348 millió forintos veszteséggel zárta az Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ). Erdei Zsolt szerint nem kell kétségbeesni.

"A vb valóban többe került, mint amennyi pénzünk volt rá" - mondta az Echo TV-nek Erdei Zsolt. A nyilatkozatát a Blikk szemlézte. "Ennek a kivizsgálása most zajlik, megvan a megoldás is... Nem kell senkinek kétségbeesnie, az ökölvívás nem tűnik el a süllyesztőben. Megvan a megoldás, de ezen még dolgoznunk kell" - folytatta Erdei. 

Erdei Zsolt azt mondja, nem kell izgulni a szövetségértFotó: Csudai Sándor - Origo

A Blikk azt írja, hogy az állam 290 millióval támogatta a rendezvény szervezését, a bevétel 578 millió forint volt. Ám a kiadási oldal 926 millióra emelkedett. Mint kiderült: a szövetség most más területektől vont el pénzt, hogy kiegyenlítse a számlákat, felélte tartalékait. 

Bennfentesektől a lap azt is megtudta, tíznapos sporteseményre a fénytechnika és kisfilmkészítés című alatt 135 milliós kiadást jegyeztek. A bennfentes szerint ezt 30-40 millióból is meg lehetett volna oldani. Bár a szakmában jártas bennfentes azt is leszögezte, hogy konkrétumok hiányában nehéz biztosat mondani, de első hallásra nagyon soknak tűnik az összeg.