Selena Gomez az utóbbi hetekben már másodszorra került kórházba, nemcsak fehérvérsejtszáma alacsony, de pánikrohamokkal is küzd. Volt kedvese, Justin Bieber még mindig aggódik érte, a minap elsírta magát.

Ahogy mi is beszámoltunk róla: az utóbbi hetekben Selena Gomez már másodszorra került kórházba. Alacsony fehérvérsejtszáma miatt vitték be, melynek korábbi veseátültetéséhez lehet köze. Az énekesnő pánikrohamot kapott, jelenleg mentális egészségén próbálnak javítani. 

A People magazin egy bennfentestől úgy tudja, hogy Gomez volt kedvese, Justin Bieber még mindig aggódik érte. A minap lesifotósok kapták le, ahogyan autójában elsírja magát. Egy bennfentes szerint még mindig jóban vannak, Justin pedig szeretné, ha Selena egészséges és boldog lenne. 

Justin Biebert megrohanták az érzelmekForrás: NORTHFOTO/Daddy/X17online.com/Daddy/X17online.Com

"Hónapok óta nem beszéltek egymással" - tette hozzá a forrás, ennek ellenére Justin értesül volt kedvesével kapcsolatos hírekről. "A kapcsolatuk mindig nagyon összetett és bonyolult volt" - folytatta. Justin Bieber egyébként újdonsült felesége, Hailey Baldwin mellett ült az autóban.