A következő hírességeket a világon szinte mindenhol ismerik, de megkülönböztetni nem tudják őket, és az alábbi fotókat elnézve, ez nem is csoda. Nehéz elhinni, hogy semmilyen rokoni kötelék nem köti össze őket, csupán véletlen, hogy simán lehetnének egymás dublőrei.

Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan

Javier Bardem spanyol származású színész fogadott ikertestvére lehetne Jeffrey Dean Morgan amerikai színész. A két sztár bár ránézésre nagyon hasonlít egymásra, életútjukban nincs sok átfedés: Javier Bardem már az anyaméhben magába szívta a szakmát, hiszen édesanyja színésznő, családja pedig a kezdtek óta jelen van a spanyol filmművészetben, míg Jeffrey Dean Morgan családjában senki nem foglalkozott ezzel a szakmával sőt, ő magát is előbb a kosárlabdázás vonzotta, de egy sérülés miatt sportolói karrierje félbeszakadt. A színészettel csak véletlenül került kapcsolatba.

Javier Bardem és Jeffrey Dean MorganForrás: AFP, Getty ImagesTom Hardy és Logan Marshall-GreenNehéz elhinni, hogy ennek a két színésznek sincs semmi köze egymáshoz, legalábbis nincs köztük rokoni kapcsolat. Logan Marshall-Green amerikai születésű filmsztár tanárszülők gyermekeként látta meg a napvilágot, Charlestonban, míg Tom Hardy délkelet-Angliában született. Tom édesanyja és édesapja is művész volt, ő pedig már kezdetektől érdeklődött a színészet iránt, hiszen drámaiskolába járt, ezzel szemben Logan egyetemi újságíróként került közel a művészethez. 

Tom Hardy és Logan Marshall-GreenForrás: AFPHenry Cavill és Matt BomerÚjabb két színész, akik annak ellenére néznek ki úgy, mint az ikrek, hogy nem állnak rokonságban. Henry Cavill Csatorna-szigetek legnépesebb tagján, Jerseyn született, szülei pedig nem is állhattak volna távolabb a művészeti tevékenységektől: édesanyja banki alkalmazott, édesapja pedig bróker volt. Ezzel szemben Matt Bomer szülei mindketten színészkedtek, így számára nem volt nehéz megszeretni ezt a szakmát. 

Henry Cavill és Matt BomerForrás: Getty Images, AFP

 


Jaime Pressly és Margot Robbie  

Jaime Pressly és Margot Robbie olyanok, mint két tojás, pedig biztosan nincs köztük semmilyen kapcsolat, hiszen egyikük Amerikában, másikuk pedig Ausztráliában született. Jaime keresztény családban nőtt fel Észak-Karolinában, és a modellkedésen keresztül jutott el a színészetig, Robbie azonban már nagyon korán tudta, hogy színészkedni szeretne: tizenhét évesen döntött úgy, hogy Melbourne-be költözik és ebből fog élni. 

Margot Robbie és  Jaime PresslyForrás: AFP, Getty Images


Minka Kelly és Leighton MeesterA két színésznő nem csak külsőre hasonlít egymásra, az is közös bennük, hogy egyiküknek sem volt hétköznapi a gyermekkora. Minka Kelly az Aerosmith egykori gitárosának, Rick Dufay-nek és Maureen Dumont Kelly néhai sztriptíztáncosnak a gyermekeként látta meg a napvilágot, míg Leighton Meester egy börtönben született: édesanyja kábítószer-csempészésért ült. 

Minka Kelly és Leighton MeesterForrás: Getty Images, AFP