Vujity Tvrtko kiakadt: arra kérték, tagadja le, hogy magyar

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Vujity Tvrtko Kárpátalja magyarság előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtko kellemetlen helyzetbe került kárpátaljai előadása előtt: azt mondták neki, jobban jár, ha letagadja, hogy magyar.

Vujity Tvrtko a magyarok lakta, határon túli területeken tart előadást és legutóbb igen kellemetlen helyzetbe került. Többen is azt ajánlották neki, hogy tagadja le, hogy magyar.

Mivel estjeim nagy létszámúak, figyelmeztettek, nehogy "magyar tömegrendezvénynek" értékeljék egyesek. Ketten is javasolták, hogy aznap horvát útlevéllel utazzak, illetve "horvátosítsam" magam. Eszembe jut a Szlovák TV riportere, aki kétezres évek elején azt kérte, hogy csak horvát író/előadóként mutathasson be a riportjában, mert úgy könnyebb! Bár nagyon büszke vagyok horvátságomra (is), válaszom akkor is, most is határozott NEM!" – fakadt ki a közösségi oldalán.

A mindenórás Pippa Middleton is megjelent Eugénia hercegnő esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-a-mindenoras-pippa-middleton-is-megjelent-eugenia-hercegno-eskuvojen.htmlPippa Middleton 9 hónapos terhesen sem hagyta ki Eugénia hercegnő esküvőjét. TV + Sztárok--Pachmann Péter talán túlságosan is örült Barta Sylvia visszatérésének: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-pachmann-peter-talan-tulsagosan-is-orult-barta-sylvia-visszateresenek.htmlTöbb mint egy évtized után visszatér a képernyőre Barta Sylvia, és úgy tűnik, hogy ennek Pachmann Péter örül a legjobban. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia férje tetszik a nőknek: így reagált erre a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-liptai-claudia-ferje-tetszik-a-noknek-igy-reagalt-erre-a-musorvezeto.htmlLiptai Claudia férje, Pataki Ádám is nagy népszerűségnek örvend azóta, hogy összejöttek, és bizony akadnak olyanok, akiket nem zavar, hogy a cukrász szíve már foglalt. Claudia így reagált erre. TV + Sztárok--Ördög Nóra a Mit tenne a gyereked? egyik szereplőjének régi vágyát teljesítettehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-ordog-nora-a-mit-tenne-a-gyereked-egyik-szereplojenek-regi-vagyat-teljesitette.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsorban adásról adásra szülők és gyermekeik vesznek részt. Az egyik kis szereplő azonban most nemcsak a játék örömét kapta a műsortól, hanem egyik nagy vágya is teljesült. TV + Sztárok--Kulcsár Edina reagált a kommentelők és Szentesi Éva véleményérehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kulcsar-edina-reagalt-a-kommentelok-es-szentesi-eva-velemenyere.htmlAz egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy olyan reklámfotót posztolt, amelyen egy hajnövesztő szert reklámoz kopasz parókában. A fotó nem aratott osztatlan sikert, még Szentesi Éva író, újságíró, rákellenes aktivista is kifejtette véleményét. TV + Sztárok--Király Linda korábbi szakításáról mesélt: összetört a szíve és anyagilag is tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kiraly-linda-korabbi-szakitasarol-meselt-osszetort-a-szive-es-anyagilag-is-tonkrement.htmlA Király család hamarosan könyvet ad ki, melyben életük féltve őrzött titkait is olvashatják a rajongók. Király Linda egy korábbi szakításáról mesélt, amiben teljesen tönkrement és még anyagilag is megkárosították.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.