Schobert Norbika egész nyáron készült a MasterChef Juniorra

asztronómia MasterChef Junior gyakorlás főzés Schobert Norbert ifj. Schobert Norbert verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy napon szeretné átvenni születi birdoalmát Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbi. A fiú megtette az első lépést, jelentkezett a ma induló MasterChef Junior című műsorba, amire egész nyáron gyakorolt. 

Nagyon elszántnak tűnik Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbika. A fiú egy napon szeretné átvenni szülei birodalmát, séf akar lenni és dietetikus diplomát szerezni. Ehhez megtette az első lépést, jelentkezett a MasterChef Junior című műsorba, melyre egész nyáron készült.

Shobert Norbika elszántan készült a MasterChef Juniorra Forrás: TV2/MasterChef Junior

"Norbika egyszer odajött hozzám és megkérdezte, hogyan lehetne belőle valaki. Azt válaszoltam, nagyon jónak kell lenned abban, amit csinálsz. És ő az lett. Lefogyott, rendszeresen mozog, jól tanul, és a főzésben is ügyes" - mesélte a Blikknek Schobert Norbi, aki azt is elárulta, hogy fia sokszor készíti nekik a vacsorát. Ezen kívül Norbika 12 kilót is leadott.

A versenyre való felkészülést sem vette félvárról. "A cégünk termékfejlesztési igazgatóját, Hampuk Zsoltot kérte meg, hogy segítse a felkészülését. Zsolt ismert séf, már a brit királyi család tagjainak is főzött. Norbika vele gyakorolt mindennap, míg más gyerek a nyarat élvezte" - mondta a büszke édesapa. Azt is elárulta: szerinte jó, ha fia megtanulja, milyen egy igazi versenyhelyzet, ezért örült, hogy benevez a ma induló műsorba.

Agyonlőtték a 28 éves modellt, Kelsey Quayle-thttp://www.life.hu/sztarok/20181013-agyonlottek-a-28-eves-modellt-kelsey-quaylet.htmlGolyó végzett a 28 éves modellel, Kelsey Quayle-lel. TV + Sztárok--Survivor: a kiesett Viki idomai egészen másként festenek az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-a-kiesett-viki-idomai-egeszen-maskent-festenek-az-instagramon.htmlA Survivor legutóbbi kiszavazásán a telt idomú Vikit küldték haza, akinek alakja egészen másként fest a valóságban, mint az Instagramon. TV + SztárokOrigoMegkarcolták Molnár Anikó autóját, mégis neki kell fizetniehttp://www.life.hu/sztarok/20181013-megkarcoltak-molnar-aniko-autojat-megis-neki-kell-fizetnie.htmlA parkolóban karcolták meg Molnár Anikó autóját. Az egykori Nagy Ő hiába volt ártatlan, neki is fizetnie kell. TV + SztárokOrigoCsak show és más semmi: lélegzetelállító volt Szandi és Vastag Csaba légtornász mutatványahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-csak-show-es-mas-semmi-szandi-es-vastag-csaba-legtornasz-mutatvanya-lett-az-elso.htmlSzandi és Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi első adásának győztes párosa: mutatványuk elképesztő volt. TV + SztárokOrigoDancs Annamari örömhírt jelentett be közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-dancs-annamari-oromhirt-jelentett-be-kozossegi-oldalan.htmlÖrömhírrel jelentkezett be közösségi oldalán Dancs Annamari énekesnő. A megosztott ultrahangfotóból először gyermekáldásra lehetett volna következtetni, ám a szövegből már megtudhatjuk, hogy az Ének az esőben című darabba tér vissza. TV + SztárokOrigoÉlő adásban mondta el Schobert Norbi, miért vállal ennyi televíziós szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-elo-adasban-mondta-el-schobert-norbi-miert-vallal-ennyi-televizios-szereplest-tv2.htmlAhogy azt már megírtuk, Schobert Norbi megosztotta az embereket A legbátrabb páros műsorában. Volt, akinél a hisztije verte ki a biztosítékot, másnak az nem tetszett, hogy Norbi pocakot eresztett. Schobert most reagált ezekre, és azt is elárulta, televíziós szerepléseivel pénzt gyűjt rászorulók számára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.