Egy napon szeretné átvenni születi birdoalmát Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbi. A fiú megtette az első lépést, jelentkezett a ma induló MasterChef Junior című műsorba, amire egész nyáron gyakorolt. 

Nagyon elszántnak tűnik Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbika. A fiú egy napon szeretné átvenni szülei birodalmát, séf akar lenni és dietetikus diplomát szerezni. Ehhez megtette az első lépést, jelentkezett a MasterChef Junior című műsorba, melyre egész nyáron készült. 

Shobert Norbika elszántan készült a MasterChef JuniorraForrás: TV2/MasterChef Junior

"Norbika egyszer odajött hozzám és megkérdezte, hogyan lehetne belőle valaki. Azt válaszoltam, nagyon jónak kell lenned abban, amit csinálsz. És ő az lett. Lefogyott, rendszeresen mozog, jól tanul, és a főzésben is ügyes" - mesélte a Blikknek Schobert Norbi, aki azt is elárulta, hogy fia sokszor készíti nekik a vacsorát. Ezen kívül Norbika 12 kilót is leadott. 

A versenyre való felkészülést sem vette félvárról. "A cégünk termékfejlesztési igazgatóját, Hampuk Zsoltot kérte meg, hogy segítse a felkészülését. Zsolt ismert séf, már a brit királyi család tagjainak is főzött. Norbika vele gyakorolt mindennap, míg más gyerek a nyarat élvezte" - mondta a büszke édesapa. Azt is elárulta: szerinte jó, ha fia megtanulja, milyen egy igazi versenyhelyzet, ezért örült, hogy benevez a ma induló műsorba.