Lánya miatt támadják Galambos Lajcsit: rossz hatással van követőire Bogi?

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Galambos Lajos Galambos Boglárka támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajost ezúttal gyönyörű lánya, Bogi miatt támadják.

Galambos Lajos 19 éves lánya igen aktív életet él a közösségi oldalakon, rengeteg követője is van. Lajcsi tered enged lányának, ám tisztában van azzal, milyen veszélyeknek van kitéve egy szexi lány a közösségi médiában, erre igyekszik is felkészíteni csemetéjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mondays are a basic drama ‍♀️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Nagyon jó, bizalmas kapcsolatban vagyok a gyerekeimmel. Noha már egyikük sem kicsi, igyekszem őket szemmel tartani. Az Instagram-oldalukat azért nem szoktam ellenőrizni. Főleg Bogi aktív a közösségi médiában. Persze mindig elmondom neki a veszélyeit, de úgy gondolom, elég értelmes lány ahhoz, hogy kezelni tudja. Természetesen nagyon féltem a kéretlen üzenetektől, hisz rendkívül csinos, dekoratív lány, így érthető, hogy a férfiak tucatjával próbálkoznak nála - mesélte Lajcsi a Borsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Let’s get away

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Többen be is támadták már gyerekes anyukák, akik sérelmezik Bogi jelenlétét a közösségi médiában.

Meg is szoktam kapni néhány anyukától, hogy miért nem regulázom meg a kislányomat. Azt mondják, Bogi képei rossz hatással vannak az ő gyerekükre. Kérdem én: miért? Mert szép? Mert boldog? Mert bulizni jár? Na és? Fiatal, egyetemista lány, persze hogy szórakozik. Nincs abban semmi rossz. Az én fiatalkori bulizós képeimet nem bírná el az internet. De ő csak kulturáltan iszogat és beszélget a barátaival. A rosszindulat mögött nyilvánvalóan féltékenység áll, de addig jó, míg van mit irigyelni tőle- védte meg lányát a mulatos zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.