Kriston Péter, a sztárok személyi edzője is megméretteti magát a Nincsja Warrior című műsorban a TV2-n. Nem a verseny volt a legnehezebb, amivel meg kellett küzdenie, egyik kliense, Majka ugyanis folyton piszkálta, amiért belevág a műsorba. 

Olyan sztárokat edz Kriston Péter, mint Majka, Debreczeni Zita vagy épp Király Viktor. A kisportolt férfi most úgy döntött, hogy a Ninja Warriorban is megméretteti magát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kriston&Király #tornaóra #teamkriston @kiralyviktor

▪️KRISTON PETI ▪️ (@pepekriston) által megosztott bejegyzés,

Tíz éve foglalkozik testépítéssel, először Debreczeni Zita kereste meg, hogy legyen az edzője. "Persze, igen volt a válasz, ő volt az első ismert vendégem. Mivel vonz a média világa, ezért ezen a vonalon mentem tovább. Aztán jött Majka, Dundika, Takács Nikolas, és szép lassan ajánlani kezdtek engem. Ami nem csak azért jó érzés, mert megbíznak bennem, de jó látni a képernyőn, ahogy szépen alakul a külsejük. Persze velük másképp kell bánni, nekem is rugalmasabbnak kell lennem, de közben keménynek is, mert hajlamosak a lustaságra" - mesélte a Ripostnak Kriston Péter. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon elhitte a Majoros, leedzettünk! #majka #kriston #ozdivagy @majesz187

▪️KRISTON PETI ▪️ (@pepekriston) által megosztott bejegyzés,

Elárulta, a műsor akadálypályája mellett Majkával is meg kellett küdenie. "Majkáék szétszívták a véremet, hogy indulok. Jót szórakoztak rajta, hogy mi keresnivalóm van nekem ott. Na, ez még jobban felspannolt, hogy megmutassam, mire vagyok képes. S mivel maximalista vagyok, mindent beleadtam. Hogy nézett volna ki, ha szégyent hozok rájuk?" - árulta el a lapnak a személyi edző.