Az egyik zenei alkalmazás tette népszerűvé Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének 14 éves lányát, Lizát. A kamasztlányt nemrégiben kortársai kínozták. Lefogták, égő cigarettát nyomtak a karjához, majd az egyik társaság nem engedte be az egyik gyorsétterembe. 

"Lefogták, majd égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén. Nem tudott elfutni, ráadásul sokkot is kapott szegénykém, nem is merte elmondani nekem. Napokig hosszúujjúban járt. A barátnője küldte át nekem a fotót a karján lévő sebekről" - mesélte a Blikknek Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplője, akinek 14 éves lányát, Lizát kínozták kortársai. A kamaszt az egyik zenei alkalmazás tette népszerűvé kortársai körében. 

Mi lett veled Feleségek Luxuskivitelben?Forrás: Youtube

Liza karját több helyen is megégették. Nem sokkal később pedig egy másik társaság inzultálta a lányt. "Van egy lány, aki a bandájával, vagy ahogy hívják őket, a csicskásaival a Széll Kálmán téren szokott lógni, ahol mi is. Egyszer ő is ott volt abban a gyorsétteremben, ahol én, és már ott is ugráltatott. Odajött hozzám, hogy azonnal húzzak el. Nem akartam balhét, ezért eljöttem" - mondta a 14 éves lány a lapnak. A történteket egyik barátja videóra is vette, majd édesanyja is hamarosan a helyszínre érkezett, és leteremtette a lányt. 

Rita végül elbeszélgetett a lány szüleivel is, akik bocsánatot kértek tőle. A család megtette a szükséges jogi lépéseket. 

A sérülésekről készült sokkoló képeket ide kattintva nézheted meg.