Égő cigarettával kínozták Luxus Rita 14 éves lányát

Luxus Rita Farkas Rita tinédzser lány család kamasz cigaretta kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik zenei alkalmazás tette népszerűvé Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőjének 14 éves lányát, Lizát. A kamasztlányt nemrégiben kortársai kínozták. Lefogták, égő cigarettát nyomtak a karjához, majd az egyik társaság nem engedte be az egyik gyorsétterembe. 

"Lefogták, majd égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén. Nem tudott elfutni, ráadásul sokkot is kapott szegénykém, nem is merte elmondani nekem. Napokig hosszúujjúban járt. A barátnője küldte át nekem a fotót a karján lévő sebekről" - mesélte a Blikknek Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplője, akinek 14 éves lányát, Lizát kínozták kortársai. A kamaszt az egyik zenei alkalmazás tette népszerűvé kortársai körében.

Mi lett veled Feleségek Luxuskivitelben? Forrás: Youtube

Liza karját több helyen is megégették. Nem sokkal később pedig egy másik társaság inzultálta a lányt. "Van egy lány, aki a bandájával, vagy ahogy hívják őket, a csicskásaival a Széll Kálmán téren szokott lógni, ahol mi is. Egyszer ő is ott volt abban a gyorsétteremben, ahol én, és már ott is ugráltatott. Odajött hozzám, hogy azonnal húzzak el. Nem akartam balhét, ezért eljöttem" - mondta a 14 éves lány a lapnak. A történteket egyik barátja videóra is vette, majd édesanyja is hamarosan a helyszínre érkezett, és leteremtette a lányt.

Rita végül elbeszélgetett a lány szüleivel is, akik bocsánatot kértek tőle. A család megtette a szükséges jogi lépéseket.

A sérülésekről készült sokkoló képeket ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.