Nyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétény

Forrás: Instagram/Nyári Dia -
Nyári Diána kisbaba Barátok közt Zétény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.

A Story magazinnak mutatta meg először kisbabáját Nyári Dia, a címlapon mosolyog a kis család. Zétény az anyukája szépségét és az apukája magasságát örökölte. A színésznő elmondta a lapnak, hogy bizony idő kellett, mire megszokta, mennyi áldozattal jár az anyaszerep.

"Tudtam, hogy keveset fogok aludni, de azt nem, hogy mennyire rosszul viselem majd a kialvatlanságot, milyen feszült leszek tőle, hogy emiatt én is gyakran sírok majd. Azt nem, hogy nehezen kezelem a sírást, a hajnali keléseket, a bezártságot, azt, hogy ennyire megváltozott az életem. Továbbá, hogy annyi áldozatot hozok a gyerekemért, amennyit soha senkiért ezen a földön. Hozzáteszem, ez teljesen természetes számomra, és bármit megtennék érte, de idő kellett, mire ezt elfogadtam, mire én is hozzászoktam" - monda a lapnak Dia.

Nyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétény Forrás: Story magazin
Ezt csinálná Tolvai Reni, ha elmenne a hangjahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ezt-csinalna-tolvai-reni-ha-elmenne-a-hangja.htmlMár 8 éve, hogy Tolvai Reni megnyerte a Megasztárt, azóta is énekesnőként dolgozik, így megadatott számára az, hogy abból éljen, amit igazán szeret. El sem tudná képzelni, hogy irodában dolgozzon egyszer, de mégis pontosan tudja, hogy mit csinálna akkor, ha elmenne a hangja. TV + SztárokDiaz nyilatkozott a Wellhello jövőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-diaz-nyilatkozott-a-wellhello-jovojerol.htmlA figyelmesebbek már hónapokkal korábban észrevehették, hogy változás lesz a Wellhello háza táján: Fluor Tomi gőzerővel újraindította Facebook oldalát, és a backstage pletykák is arról szóltak, hogy kifutóban a Wellhello. Diazt még nyáron, az EFOTT-on kérdeztük a pletykákról, akkor így nyilatkozott.TV + SztárokOrigoMi lesz a Wellhellóval? Több zenész kilépett a zenekarbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-tobb-zenesz-is-kilepett-a-wellhellobol.htmlTöbb zenész is bejelentette kedden, hogy távoznak a formációból. TV + Sztárok--Bochkor Gábor összeomlott, amikor Várkonyi Andrea elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20181011-bochkor-gabor-osszeomlott-amikor-varkonyi-andrea-elhagyta.htmlMúlt héten robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea még a nyáron, a legnagyobb titokban szétköltöztek. Most az is kiderült, hogy ki szakított kivel. TV + Sztárok--Gregor Bernadett szörnyűnek érezte a korkülönbséget: öregnek érezte magát férje melletthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-gregor-bernadett-szornyunek-erezte-a-korkulonbseget-oregnek-erezte-magat-ferje-mellett.htmlMa este szerepel a TV2 képernyőjén Gregor Bernadett és exférje, Szarvas Attila. A műsort még márciusban vették fel, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, ám a jegygyűrűjüket már akkor sem viselték - írja a Bors.TV + SztárokOrigoEz Bangó Margit egyik legnagyobb kívánságahttp://www.life.hu/sztarok/20181007-ez-bango-margit-egyik-legnagyobb-kivansaga.htmlEzúttal a család teljes női szakasza elkísérte esküvői ruha próbájára Tinát. A hölgykoszorúban ott volt Bangó Margit is, aki elárulta miért fohászkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.