Mindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat – írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség.

„Az elmúlt két évben sorra lekerültek a repertoárról azok a darabok, amelyek nagyon fontosak voltak számomra és a közönségem számára is. Quasimodo szerepe kifejezetten a szívem csücske volt. Eközben jöttek a tévés felkérések, mint a Csak show és más semmi, ezek találkoztak az újra való igényemmel. De az fontos, hogy nem a színházi létezésem szűnik meg, csak az operettszínházi” – mondta a lapnak Veréb.

Veréb Tamás, a Csak show és más semmi szereplőjeForrás: TV2


A 24 éves színész nem volt társulati tag, szerződéses kapcsolatban állt a színházzal, de mégis az Operett egyik arcának tartotta a közönség. A színész a jövőben a könnyűzenei karrierjére és a tévés szerepléseire szeretne koncentrálni.

Az Operett igazgatója, Lőrinczy György elmondta, januártól Sándor Péter veszi át Veréb Tamás szerepeit. Sajnálja, hogy így végződött a közös munkájuk, művészeti menedzserként nagyon rossznak tartja Tamás döntését.