Elhagyja a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamás

Forrás: TV2 -
távozás színész Veréb Tamás Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat – írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség.

„Az elmúlt két évben sorra lekerültek a repertoárról azok a darabok, amelyek nagyon fontosak voltak számomra és a közönségem számára is. Quasimodo szerepe kifejezetten a szívem csücske volt. Eközben jöttek a tévés felkérések, mint a Csak show és más semmi, ezek találkoztak az újra való igényemmel. De az fontos, hogy nem a színházi létezésem szűnik meg, csak az operettszínházi” – mondta a lapnak Veréb.

Veréb Tamás, a Csak show és más semmi szereplője Forrás: TV2


A 24 éves színész nem volt társulati tag, szerződéses kapcsolatban állt a színházzal, de mégis az Operett egyik arcának tartotta a közönség. A színész a jövőben a könnyűzenei karrierjére és a tévés szerepléseire szeretne koncentrálni.

Az Operett igazgatója, Lőrinczy György elmondta, januártól Sándor Péter veszi át Veréb Tamás szerepeit. Sajnálja, hogy így végződött a közös munkájuk, művészeti menedzserként nagyon rossznak tartja Tamás döntését.

Nyolcszázezer eurót kell fizetnie a diszkóban verekedő Vidalnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyolcszazezer-eurot-kell-fizetnie-a-diszkoban-verekedo-vidalnak.htmlEgy éjszakai mulatóban történt verekedés miatt 800 ezer eurós (252 millió forint) bírságot kell fizetnie Arturo Vidalnak, az FC Barcelona chilei futballistájának.TV + Sztárok--Michael Bublé nem vonul visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-michael-buble-nem-vonul-vissza.htmlMichael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.TV + SztárokOrigoNyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétényhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyari-dia-megmutatta-kisfiat-ilyen-cuki-a-kis-zeteny.htmlJúliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.TV + SztárokOrigoEzt csinálná Tolvai Reni, ha elmenne a hangjahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ezt-csinalna-tolvai-reni-ha-elmenne-a-hangja.htmlMár 8 éve, hogy Tolvai Reni megnyerte a Megasztárt, azóta is énekesnőként dolgozik, így megadatott számára az, hogy abból éljen, amit igazán szeret. El sem tudná képzelni, hogy irodában dolgozzon egyszer, de mégis pontosan tudja, hogy mit csinálna akkor, ha elmenne a hangja. TV + SztárokDiaz nyilatkozott a Wellhello jövőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-diaz-nyilatkozott-a-wellhello-jovojerol.htmlA figyelmesebbek már hónapokkal korábban észrevehették, hogy változás lesz a Wellhello háza táján: Fluor Tomi gőzerővel újraindította Facebook oldalát, és a backstage pletykák is arról szóltak, hogy kifutóban a Wellhello. Diazt még nyáron, az EFOTT-on kérdeztük a pletykákról, akkor így nyilatkozott. TV + SztárokOrigoMi lesz a Wellhellóval? Több zenész kilépett a zenekarbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-tobb-zenesz-is-kilepett-a-wellhellobol.htmlTöbb zenész is bejelentette kedden, hogy távoznak a formációból. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.