Fluor Tomi végre elmondta, hogy miért robbant ki a Wellhello-balhé

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
balhé wellhello Fluor Tomi zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hvg.hu idézte Fluor Tomit, aki ma reggel a Rádió 1-en Balázséknak beszélt a Wellhello-balhéról.

Múlt héten robbant ki a botrány a Wellhello körül, amikor is hat zenész kiszállt Fluor és Diaz mögül. A hírek szerint Fluor egy koncert előtt minősíthetetlen hangnemben beszélt velük, egyiküknek pedig fenyegető SMS-eket is küldött, aki emiatt feljelentést is tett. Fluor most elmesélte Balázséknak, hogy mi történt valójában, miért vesztek össze.

Fluor azt mondja, nem történt életveszélyes fenyegetés Fotó: Marton Szilvia/Origo

Tomi szerint nem hatan, hanem csak négyen hagyták el a zenekart, és nem is fenyegetett meg senkit életveszélyesen. „Felfokozott volt a hangulat, de már megbántam ezeket az SMS-eket. Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó” – árulta el Karácsony Tamás.

Hajdú Péter újra szívesen randizgathttp://www.life.hu/sztarok/20181024-hajdu-peter-ujra-szivesen-randizgat.htmlHajdú Péter elárulta, mostanában szokott randizgatni. Mint mondja, ha számára szimpatikus hölgytől kap kedves üzenetet a közösségi oldalán, akkor szívesen elhívja egy kávéra. TV + SztárokOrigoRadics Gigi zenekara Amerikában szenvedett balesetet: elmarad a novemberi koncerthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-radics-gigi-zenekara-amerikaban-szenvedett-balesetet-elmarad-a-novemberi-koncert.htmlRadics Gigi novemberi koncertje elmarad: súlyos balesetet szenvedett a zenekara. TV + Sztárok--Jessica Albát elrabolták gyerekkorában: egy kocsi csomagtartójában találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20181024-jessica-albat-elraboltak-gyermekkoraban-egy-kocsi-csomagtartojaban-talaltak-meg.htmlJessica Alba élete egyáltalán nem volt traumáktól mentes: a mosolygós színésznőt elrabolták gyerekkorában. TV + Sztárok--Freddie Mercury szerette a féktelen bulikat: nők és férfiak is megfordultak az ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-freddie-mercury-szerette-a-fektelen-bulikat-nok-es-ferfiak-is-megfordultak-az-agyaban.htmlFreddie Mercury nagyon szerette a fényűző és gátlásoktól mentes bulikat, ahol bizony bőven volt kábítószer, ital, nők és férfiak. TV + Sztárok--Nagylelkű sztárok: hírességek, akik csodás dolgot tettek rajongóikérthttp://www.life.hu/sztarok/20181024-nagylelku-sztarok-hiressegek-akik-csodas-dolgot-tettek-rajongoikert.htmlElég egy apró gesztus, hogy valakinek egy életre szóló élményt szerezzenek: íme, néhány sztár, aki csodálatos dolgot tett rajongóiért. Van, aki a kórházban tett látogatást, míg más repülőjeggyel vagy éppen új telefonnal lepte meg azokat, akik szeretik őket. Ezek a hírességek már biztosan tudják, hogy sokkal jobb adni, mint kapni. TV + SztárokOrigoÍgy változott meg Vilmos herceg és Katalin hercegné testbeszéde az utóbbi hónapokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-igy-valtozott-meg-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-testbeszede-az-utobbi-honapokban.htmlEgy brit testbeszéd-szakértő elárulta, az utóbbi időben igencsak megváltozott Katalin hercegné és Vilmos herceg viselkedése. Szerelmüket az eddiginél jobban fel merik vállalni a nyilvánosság előtt: gyakrabban mosolyognak és fogják meg egymás kezét. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.