Fluor Tomi végre elmondta, hogy miért robbant ki a Wellhello-balhé

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
balhé wellhello Fluor Tomi zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hvg.hu idézte Fluor Tomit, aki ma reggel a Rádió 1-en Balázséknak beszélt a Wellhello-balhéról.

Múlt héten robbant ki a botrány a Wellhello körül, amikor is hat zenész kiszállt Fluor és Diaz mögül. A hírek szerint Fluor egy koncert előtt minősíthetetlen hangnemben beszélt velük, egyiküknek pedig fenyegető SMS-eket is küldött, aki emiatt feljelentést is tett. Fluor most elmesélte Balázséknak, hogy mi történt valójában, miért vesztek össze.

Fluor azt mondja, nem történt életveszélyes fenyegetés Fotó: Marton Szilvia/Origo

Tomi szerint nem hatan, hanem csak négyen hagyták el a zenekart, és nem is fenyegetett meg senkit életveszélyesen. „Felfokozott volt a hangulat, de már megbántam ezeket az SMS-eket. Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó” – árulta el Karácsony Tamás.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.