A Hooligans énekese, Csipa és egykori párja, Kriszta a szakítás mellett döntöttek, de az elválás nem ment olyan egyszerűen. Egyik és másik oldalról is bevonták a dologba a rendőrséget...

A szakítás mindig fájdalmas, de a Hooligans énekese és volt szerelme között már többről van szó, mint keserűségről. Mindkét oldalon bevonták a rendőrséget az ügybe. Az énekes ugyan a szakítás után azt hitte, sikerült a körülményekhez képest csendben lezárni a kapcsolatukat, hazatérvén rá kellett jönnie, hogy ez nem igaz: teljesen üres volt ugyanis a lakása, minden bútorát és értékét elvitték, amitől elborult az agya.

Csipa szakításának rendőrségi ügy lett a végeForrás: BENCE.BARSONY VELVET.ART/Bence.Barsony

„Hazudhatnék, hogy nem így volt, de valóban elborult az agyam, abban az idegállapotban telefonon megfenyegettem az egész családját. Csak neki volt kulcsa a lakáshoz, így azonnal összeraktam a képet, szerintem bárki más is ugyanígy reagált volna egy ilyen esetre, vagy talán még cifrábban, de természetesen nem gondoltam komolyan. Eszem ágában nem volt bántani sem őt, sem a rokonságát! Ma már sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, de amikor hazaértem és megláttam az üres nappalimat, képtelen voltam uralkodni magamon. Fáradt voltam a koncert után, ittam is egy keveset hazafelé a kisbuszban a fiúkkal, és nem gondoltam végig, mit teszek. Vettem egy mély levegőt és elindultam, hogy számon kérjem Krisztát, de mire odaértem hozzá, már a rendőrök vártak rám az ajtajában – mondta a Ripostnak Csipa. – Nekik sem tagadtam a történteket, de ha már ott voltak, én is tettem egy feljelentést. Bár a társasház biztonsági kamerái rögzítették, amint kipakolják a lakásomat, én mégsem a volt páromra tettem terhelő vallomást, ismeretlen elkövető ellen tettem feljelentést, pedig pontosan tudom, hogy ez kinek a közreműködésével történt... A múltban ugyanis tűnt már el rejtélyes módon ez-az a lakásomból... Bánt ez az egész, hiszen több mint 15 éve dolgozom azért, hogy a szegény gyerekkorom után kényelmesebb életet élhessek. Bízom benne, hogy sikerül visszakapnom az értékeimet, és végleg elköszönhetünk egymástól.Tartom magam annyira egyenes embernek, hogy ha valami megtörténik, azt nem fogom letagadni, de kérem a sajtó munkatársait, tartsák tiszteletben, hogy ebben a témában nem kívánok többet nyilatkozni” – zárta a történteket az énekes.T ermészetesen a volt párja is megszólalt. Az az ember súlyos pszichés beteg, és sokszor nem beszámítható. Ezt szeretném leszögezni, ahogyan azt is, hogy a rendőrség mindent ki fog deríteni. Csipa ellen ezeket a vádakat vállalom, mert meg kell védenem magam” – mondta Kriszta. A rendőrség pedig csak annyit közölt, hogy érkezett bejelentés hozzájuk az üggyel kapcsolatban, és jelenleg zajlik a vizsgálat.