Árpa Attila elárulta, melyik munkája miatt szégyenkezik

Árpa Attila munka szégyen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila elárulta, hogy nem büszke minden korábbi munkájára, és hogy mely műsorok miatt szégyenkezik. 

Árpa Attilát sokan fenegyereknek és macsónak titulálják, de a televíziósból lett színész nem szereti ezeket a megnevezéseket. Mint mondta, nem akar egy lapon szerepelni azokkal, akiket manapság így hívnak.

Árpa Attila nem büszke a ValóVilágra Fotó: Polyák Attila - Origo

nem szeretnék azokkal egy lapon szerepelni, akikre szintén azt mondják, hogy fenegyerek.

Igen, de senki nem akarta jobban elpusztítani Frankenstein szörnyét, mint maga Frankenstein” –
Garami Gábornak

Várkonyi Andi elárulta, miért szakítottak Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-varkonyi-andi-elarulta-miert-szakitottak-bochkor-gaborral.htmlTöbb mint tíz év együttlét után szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Sok találgatást lehetett olvasni arról, miért is ment tönkre a kapcsolatuk, a műsorvezető ezt megelégelve úgy döntött, ő maga beszél az okokról. TV + Sztárok--Curtis beszólt Majkának: nem kellett sokat várnia a válaszrahttp://www.life.hu/sztarok/20181025-curtis-beszolt-majanak-nem-kellett-sokat-varnia-a-valaszra.htmlTovább folyik a harc Majka és Curtis között a nyilvánosság előtt: durva adok-kapok megy a Facebookon. TV + SztárokOrigo6 milliót nyert a TV2-n Keleti Andrea és férje: a hitelüket törlesztik a nyereménybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-6-milliot-nyert-a-tv2n-keleti-andrea-es-ferje-hiteluket-torlesztik-a-nyeremenybol.htmlEgy nagyobb összeget nyert Keleti Andrea és férje a TV2 vetélkedőjében. Ennek egy részét jótékony célokra, míg másik részét hitelük törlesztésére fordítják. TV + Sztárok--Vajna Timi elárulta, ki lesz biztosan az örökösehttp://www.life.hu/sztarok/20181025-vajna-timi-elarulta-ki-lesz-biztosan-az-orokose.htmlVajna Timi érdekes bejelentést tett Instagram-oldalán: elárulta, ki fog örökölni majd utána. TV + SztárokOrigoA Hooligans énekesét, Csipát feljelentette volt párja, de ő is tett rendőrségi bejelentésthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-a-hooligans-enekeset-csipat-feljelentette-volt-parja-de-o-is-tett-rendorsegi-bejelentest.htmlA Hooligans énekese, Csipa és egykori párja, Kriszta a szakítás mellett döntöttek, de az elválás nem ment olyan egyszerűen. Egyik és másik oldalról is bevonták a dologba a rendőrséget... TV + Sztárok--Singh Viki nehéz gyerekkoráról vallott: édesanyja lelki terrorban tartotta őt pánikbetegsége miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-singh-viki-nehez-gyerekkorarol-vallott-edesanyja-lelki-terrorban-tartotta-ot-panikbetegsege-miatt.htmlSingh Viki nehéz gyerekkoráról vallott. Édesanyja pánikbetegsége miatt ő is nagyon sokat szenvedett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.