Nagyon elfajult a zenekaron belüli egyet nem értés, már a Wellhello számláját is be kellett fagyasztani.

A pénz miatt alakult ki vitás helyzet a Wellhellón belül, a tagok pedig nem tudták egymás között békésen rendezni a dolgot. A helyzet odáig fajult, hogy a zenekar számláját befagyasztotta az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI), így a kérdés rendezéséig senki nem kap pénzt.

Fluor Tomi és a Wellhello körüli botrány nem csillapodikForrás: Bertalan Ádám

„Az a történet állt elő, hogy amíg nem tudjuk megoldani a vitás helyzetet, a pénzeket befagyasztottuk. Ügyvédek segítenek abban, hogy közös nevezőre jussunk, de én azt szeretném, ha nem pereskednénk egymással évekig”– mondta a Blikknek Fluor, majd elárulta, hogyan alakult ki a pénz körüli vita. „Többen rosszul jelenthették le magukat az EJI-nél úgy, hogy mi erről hosszú ideig mit sem tudtunk. Amikor ez kiderült, akkor volt, aki javította a hibát, de volt, aki nem akarta. Bartók Máté gyönyörűen szaxofonozott a Diaz és általam megírt Rakpart végén, de nem gondoljuk úgy, hogy ezért neki teljes jogú tagként ugyanannyi járna, hiszen egy kész dal végét tette jobbá. Fájó az egykori zenekartagok, korábbi barátok elégedetlensége, de ez kettőnk projektje, egy kész produkcióba vontuk be a zenészeket, szóval ebből adódóan nekik nem jár annyi, mint a frontembereknek" – tette hozzá Fluor. 

Múlt héten derült ki, hogy elhagyja a Wellhellót az egész hangszeres szekció. Akkor még csak zenekari egyet nem értésről beszéltek, valamint arról, hogy Fluor minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel, és megfenyegette SMS-ben Bartók Mátét, aki rendőrségi bejelentést tett. A zenekar frontembere azonban eltúlzottnak tartja a rendőrség bevonását. 

Rengeteg feszültség volt bennem, de nem tartom életszerűnek a rendőrség bevonását, nem történt életveszélyes fenyegetés. Már jó ideje megy a zúgolódás az anyagiak miatt " – mondta Fluor, aki korábban részletesen kifejtette, miért is alakult ki vita a pénz miatt. „Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó” – árulta el Karácsony Tamás.

A Wellhello-botrány kirobbanása után Lisszabonba utazik Fluor Tomi

Mindenkit meglepett Fluor fotója az Instagramon. A zenész a repülőtérről jelentkezett be, minden bizonnyal szabadságra megy. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!