Befagyasztották a Wellhello számláját: amíg a tagok nem egyeznek meg, senki nem kap pénzt

Forrás: Bertalan Ádám -
vita pénz Diaz wellhello Fluor Tomi számla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon elfajult a zenekaron belüli egyet nem értés, már a Wellhello számláját is be kellett fagyasztani.

A pénz miatt alakult ki vitás helyzet a Wellhellón belül, a tagok pedig nem tudták egymás között békésen rendezni a dolgot. A helyzet odáig fajult, hogy a zenekar számláját befagyasztotta az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI), így a kérdés rendezéséig senki nem kap pénzt.

Fluor Tomi és a Wellhello körüli botrány nem csillapodik Forrás: Bertalan Ádám

Ügyvédek segítenek abban, hogy közös nevezőre jussunk, de én azt szeretném, ha nem pereskednénk egymással évekig”

Blikknek

Múlt héten derült ki, hogy elhagyja a Wellhellót az egész hangszeres szekció. Akkor még csak zenekari egyet nem értésről beszéltek, valamint arról, hogy Fluor minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel, és megfenyegette SMS-ben Bartók Mátét, aki rendőrségi bejelentést tett. A zenekar frontembere azonban eltúlzottnak tartja a rendőrség bevonását.

Rengeteg feszültség volt bennem, de nem tartom életszerűnek a rendőrség bevonását, nem történt életveszélyes fenyegetés.

miért is alakult ki vita a pénz miatt
Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó”

A Wellhello-botrány kirobbanása után Lisszabonba utazik Fluor Tomi

Mindenkit meglepett Fluor fotója az Instagramon. A zenész a repülőtérről jelentkezett be, minden bizonnyal szabadságra megy. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Survivor: öltek éhségükben a játékosokhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-survivor-oltek-ehsegukben-a-jatekosok.htmlNóri, Vera és Jérémy kénytelenek voltak kioltani a liba életét, mert már hetek óta éheztek a szigeten. A megrázó pillanat mindhárom játékost megviselte. TV + SztárokOrigoVégzetes lövés éri a Barátok közt főszereplőjét: kulcsfigura távozhat a jubileumi adássalhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-vegzetes-loves-eri-a-baratok-kozt-foszereplojet-kulcsfigura-tavozhat-a-jubileumi-adassal.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Barátok közt ma esti, jubileumi adásban dulakodás közben végzetes lövést kap Berényi Miklós.TV + Sztárok--Így néz ki férfiként Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-igy-nez-ki-ferfikent-cinthya-dictator.htmlCinthya Dictator ismét átalakult, ezúttal férfivé változott: Elon Musk bőrébe bújt. TV + SztárokOrigoRékasi Károly véget akart vetni az életének a motorbalesete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-rekasi-karoly-motorbalesete-utan-veget-akart-vetni-az-eletenek.htmlTöbb mint három éve szenvedett komoly motorbalesetet Rékasi Károly, ami után kilátástalannak látta a jövőjét: véget akart vetni az életének. TV + Sztárok--Hazugnak nevezte Meghan Markle-t nővére, Samanthahttp://www.life.hu/sztarok/20181025-hazugnak-nevezte-novere-meghan-marklet.htmlSamantha Markle ismét nekitámadt Meghannak. A hercegné legutóbbi nyilatkozatát kirtizálta a nővére, és hazugnak nevezte. TV + Sztárok--Árpa Attila elárulta, melyik munkája miatt szégyenkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-arpa-attila-elarulta-melyik-munkaja-miatt-szegyenkezik.htmlÁrpa Attila elárulta, hogy nem büszke minden korábbi munkájára, és hogy mely műsorok miatt szégyenkezik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.