Flipper Öcsi halálát sem a család, sem a rajongók nem tudták feldolgozni, hiába telt már el 10 év azóta, hogy távozott az élők sorából a zenész. Azt mindenki tudja, hogy súlyos alkoholproblémái miatt hunyt el, de a húga, Marót Viki most újabb részleteket osztott meg halálának körülményeiről. 

Flipper Öcsi tíz évvel ezelőtt távozott az élők sorából, súlyos alkoholproblémái vezettek a halálához. Ennyit tudott eddig a nagyközönség arról, hogyan is halt meg a zenész, de húga, Marót Viki újabb, soha nem hallott részleteket árult el szeretett bátyja távozásának körülményeiről.

Flipper Öcsi halálának részleteiről nyilatkozott testvéreForrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

„Öcsi sajnos olyan ember volt, akinek hiába mondtuk el százan, hogy el kell menni az orvoshoz, ő mindig azt mondta, ha kell, holnaptól nem iszik...El is ment az elvonóra, de idő előtt eljött, mert ő azt gondolta, hogy már meg is gyógyult, de mindig visszaesett. Az orvosok azt mondták, hogy 70 éven túlira sikerült amortizálni a szervezetét.

A halála előtti utolsó hónapot már kórházban töltötte. Azért is altatták egy hónapig, mert arra vártak, hátha a májában van egy ép sejt és az képes regenerálódni, de neki nem volt. A mesterséges kóma nála agykárosodást is okozott, ő már talán nem is tudott volna teljes értékű életet élni. Az utolsó napon azt mondta az orvos, mintha már nem itt lenne, dobolt, furcsán nézett ránk. Nem tudtunk kommunikálni, mert egy tubus volt a torkában, az ott megpattant eret kellett elszorítani. Végül ennek a vérzése okozta a halálát” – idézi a Blikk Rúzs a Kiskegyedben megjelent interjút. Viki azt is elárulta, még mindig nagyon hiányzik a családnak Flipper Öcsi. „Ma már nincs az az éles fájdalom, mint korábban, de a hiányérzet nem szűnik meg, csak egyre nő, és szinte mindenemet odaadnám azért, ha újra átölelhetném őt” – mondta az énekesnő.