Ismét balhét csapott az X-Faktor színpadán Hörcher László

Puskás Peti Hörcher László X-Faktor 2018 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztonsági őrnek kellett kivezetnie az egyik versenyzőt a stúdióból, miután a mentorok meg sem hallgatták a produkcióját. Hörcher László ugyanis nem először jelentkezik az X-Faktorba, így már bebizonyosodott, hogy nem való az RTL Klub tehetségkutatójába. 
Forrás: RTLKLUB

Hörcher nem ismeretlen az X-Faktor nézőinek, már többször próbált szerencsét az RTL Klub tehetségkutatójában, sőt, 2014-ben egyszer már botrányba fulladt a produkciója és durván sértegette a mentorokat. Idén már nem is várták meg, hogy belekezdjen produkciójába a férfi, aki ezt képtelen volt elfogadni.

„Nem szeretném meghallgatni, mert nem vicces, nem meglepő, nem kell szavazzunk” – idézi Puskás Petit a Blikk.

„Kutyák, bek*phatjátok, nullák vagytok, ki vagytok rúgva!” – ordított a férfi, indulata még a backstage-ben sem enyhült, a műsorvezető Kiss Ramónának is végig kellett hallgatnia, ahogy a férfi magából kikelve üvöltözik.

„Nullák vagytok mind, ugye halljátok? Kispályás, kisstílű mentorgarnitúra, nullák vagytok mind, ugye halljátok?” – üvöltötte Hörcher, aki nem akarta elhagyni a stúdiót, ezért biztonsági őrnek kellett kivezetnie.

„Ő a saját maga paródiája, azért jön, hogy extremitása miatt felfigyeljenek rá. Van, hogy ez jól sül el, mint az előző évadokban, de most már nem éreztük az X-Faktor színpadára valónak ezt a jelenséget” – nyilatkozta Puskás Peti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.