Botrány tört ki az X-Faktor válogatásán

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor mentorok Little G Weevil őrültség botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette Tóth Gabit.

Teljesen kikelt magából a tehetségkutatóba jelentkező torzomborz férfi. Miután a mentorok leállították produkcióját, földhöz csapta a mikrofont és nyomdafestéket nem tűrő hangnemben leosztotta a mentorokat. Szikora Róbert és Little G Weevil kivitette a férfit a színpadról.

Forrás: RTLKLUB

„Mit képzelnek ezek magukról. A mentorgarnitúrának művész-továbbképzésre volna szüksége. Tóth Gabi neked az a szerencséd, hogy nem én vagyok a faterod, mert ha a faterod lennék egy hangszerarzenált vernék szét a hátadon" – üvöltözött László, aki nem ismereten a mentorok előtt, mert tavaly is próbálkozott, akkor a földön fetrengett a és borzalmasan énekelt.

„Törvényes eszközökkel hivatalos úton elégtételt fogok venni, ezért a briganti kirekesztő agresszióért, amit ez a mentorgarnitúra alkalmazott ellenem" – mondta a kivezettetés után, László, aki, magát különleges művésznek tarja és festményeiből még kiállítás is nyílt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.