Palácsik Lillát, Vajna Timi 25 éves húgát a TV2 A legbátrabb páros műsorából most már az egész ország ismeri. A lány, akárcsak férje, Tamás, közgazdász, de leginkább fotózással foglalkozik. 

"Timi több mint tizenegy évvel idősebb nálam. Nagyon szeretett volna kistestvért. Kislányként is dajkált, vigyázott rám, sokáig még felnőttkoromban is pátyolgatott, anyáskodott felettem" - mondta el a Vasárnapi Blikknek Lilla, aki férjével, Tamással hétköznapi életet él, saját lakásra gyűjtenek és élére raknak minden forintot. A luxus sem érdekli őket.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Régebben bárhová utazott Timi, engem is meglepett valamilyen márkás ajándékkal, aminek persze örültem, de csak a szekrényben állnak, mert a munkaruhához nem illenek. Nagyon szeretjük egymást Timivel, ám egészen más életet szeretnék, mint a nővéremé. Én magamnak akarom megteremteni a jólétet. Már az egyetemi éveink alatt az esküvőre spóroltunk. Két évig minden kiadást meggondoltunk, diákbérlettel utaztunk, moziba talán kétszer mentünk el. A szüleink összeadták volna a pénzt az esküvőre, de mi magunk szerettük volna kifizetni. A hagyományos értékrendet követjük, két-három éven belül, még fiatalon szeretnénk gyereket is" – tette hozzá Lilla.

"Andy Vajnával már első találkozásunkkor órákig beszélgettem. Hihetetlen, mennyire laza, korát meghazudtoló a gondolkodása. Nagy példaképünk, hiszen ő is egészen fiatalon a saját lábára állt. Mi is ezt szeretnénk" - vélekedik Tamás Andy Vajnáról.