A meggyilkolt soroksári futónő férje kifakadt: szerinte rengeteg hibát követett el a rendőrség a nyomozás során.

Amint arról korábban már beszámoltunk, egy rendőrségi hiba miatt csak nemrég találták meg a soroksári futónő mobiltelefonját. Az eszköz egy épp büntetését töltő férfi, R. Szilveszter cellájában volt jó ideje. Az áldozat férje, Kardos Lajos most a Blikknek elmondta, betelt nála a pohár, elege van a nyomozókból.

A rendőrség munkája Kriszti ügyében minősíthetetlen! Amikor a nyomozás indult, a zsaruk mindent elrontottak, amit csak lehetett. Amit ők csináltak, az munkának nem nevezhető, nagy nulla. Az első három hónapban bakiktól és hibáktól hemzsegett a ténykedésük, amit már – bármennyire is szerették volna – az ügyet később megkapó Petőfi Attila vezérőrnagy és csapata sem tudott korrigálni. Pedig ők tényleg profik" – nyilatkozta a lapnak Kardos Lajos, aki nehezményezte továbbá azt is, hogy sokáig őt tartották az első számú gyanúsítottnak, majd amikor kiderült, hogy nem ő volt az elkövető, még csak elnézést sem kértek tőle.

A rendőrség hibázhatott a nyomozás soránForrás: Bors/Fejér Bálint

A nyomozás során megállapították, hogy az áldozatot nem erőszakolták meg, ugyanakkor a férj meg van róla győződve, hogy erőszak történt.

Bármilyen szörnyen is hangzik, de én kimondom, hogy a feleségemet igenis megerőszakolták, sőt hullagyalázás is történt. Nem beszélek a levegőbe, biztosan tudom, hogy ez történt."