Kifakadt a soroksári futónő férje

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
gyilkosság nyomozás soroksári futónő soroksári gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meggyilkolt soroksári futónő férje kifakadt: szerinte rengeteg hibát követett el a rendőrség a nyomozás során.

Amint arról korábban már beszámoltunk, egy rendőrségi hiba miatt csak nemrég találták meg a soroksári futónő mobiltelefonját. Az eszköz egy épp büntetését töltő férfi, R. Szilveszter cellájában volt jó ideje. Az áldozat férje, Kardos Lajos most a Blikknek elmondta, betelt nála a pohár, elege van a nyomozókból.

A rendőrség munkája Kriszti ügyében minősíthetetlen! Amikor a nyomozás indult, a zsaruk mindent elrontottak, amit csak lehetett. Amit ők csináltak, az munkának nem nevezhető, nagy nulla. Az első három hónapban bakiktól és hibáktól hemzsegett a ténykedésük, amit már – bármennyire is szerették volna – az ügyet később megkapó Petőfi Attila vezérőrnagy és csapata sem tudott korrigálni. Pedig ők tényleg profik" – nyilatkozta a lapnak Kardos Lajos, aki nehezményezte továbbá azt is, hogy sokáig őt tartották az első számú gyanúsítottnak, majd amikor kiderült, hogy nem ő volt az elkövető, még csak elnézést sem kértek tőle.

A rendőrség hibázhatott a nyomozás során Forrás: Bors/Fejér Bálint

A nyomozás során megállapították, hogy az áldozatot nem erőszakolták meg, ugyanakkor a férj meg van róla győződve, hogy erőszak történt.

Bármilyen szörnyen is hangzik, de én kimondom, hogy a feleségemet igenis megerőszakolták, sőt hullagyalázás is történt. Nem beszélek a levegőbe, biztosan tudom, hogy ez történt."

Női melleket véleményeztek a mérkőzés szünetében a magyar tévések: videóhttp://www.life.hu/news/20181029-noi-melleket-velemenyeztek-a-merkozes-szuneteben-a-magyar-tevesek.htmlMagyar sportkommentátorok női melleket elemeztek a meccs szünetében – a baj csak annyi, hogy ez adásba is került... NewsOrigoCsendes, kedves embernek tartották ismerősei a budapesti futónő támadójáthttp://www.life.hu/news/20181029-csendes-kedves-embernek-tartottak-ismerosei-a-budapesti-futono-tamadojat.htmlAz ismerősök és a szomszédok is megdöbbentek azon, hogy H. István támadt rá néhány hete a budapesti futónőre. A férfit csendes, kedves embernek ismerték. NewsOrigoBudapesten ápolják a Bécsben lezuhant magyar artistanőt, Krisztináthttp://www.life.hu/news/20181029-budapesten-apoljak-a-becsben-lezuhant-magyar-artistanot-krisztinat.htmlImmár Budapesten ápolják azt a magyar artistát, aki egy hónapja lezuhant a trapézról Bécsben. News--Kivetette a köldökét, majd szerelmi zálogul párjának ajándékozta egy nő (18+)http://www.life.hu/news/20181029-kivetette-koldoket-majd-szerelmi-zalogul-parjanak-ajandekozta-egy-no-18.htmlPaulina Casillas Landeros fájdalmas műtéten és még fájdalmasabb gyógyulási folyamaton esett át azért, hogy párjának egy különleges ajándékot adhasson. Kivetette a köldökét, ezt szánta a férfinak szerelmi zálogul. NewsOrigoEgy rendőr DNS-ét találhatták meg a VV Fanni-gyilkosságnál talált kötélenhttp://www.life.hu/news/20181029-egy-rendor-dnset-talalhattak-meg-a-vv-fannigyilkossagnal-talalt-kotelen.htmlB. László korábbi védője, dr. Brodmann Péter, akit már korábban kizártak az ügyből, megdöbbentő dolgot állít: kiderült, kié a harmadik DNS, amelyet a gyanúsított autójából származó kötélen találtak. NewsOrigoÉveken át volt egy több mint 20 centis kanál egy férfi torkábanhttp://www.life.hu/news/20181029-eveken-at-volt-egy-tobb-mint-20-centis-kanal-a-ferfi-torkaban.htmlFogadásból nyelte le a több mint 20 centis kanalat egy kínai férfi, aki végül nem tudta kiszedni az evőeszközt, évekig volt a torkában. Semmiben sem zavarta, most meg kellett műteni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.