Újra kiadja 1999-es lemezét, a Helldoradót Ganxsta Zolee és a Kartel. Az eredetin még Dopeman is rappelt, a felújított verzión azonban már nem. A két zenész vitája még mindig nem csitul. 

Köztudott, hogy Ganxsta Zolee és Dopeman régóta nincsenek jó viszonyban. Sokan remélték, hogy az idő elsimítja az ellentéteket, de a jelek szerint nem. 

Ganxsta Zolee és a Kartel újra kiadja 1999-es lemezét, a Helldoradót. Ezen még Dopeman is rappelt, ám az új verzión már nem. Pedig a rajongók úgy gondolták, hogy ez jó apropója lehet a két rapper békülésének, ám Dopeman sorai Lory B hangján szólalnak meg - írja a Blikk

Ganxsta Zolee és Dopeman nem békülnekForrás: VIASAT3/Sághy Tímea

"Nagyon egyszerű, hogy miért nem szerepel, illetve, hogy miért nem kerestük a lemezzel kapcsolatban. Mivel nem tagja a zenekarnak, Lory pedig igen. De úgy látom, nincs ezzel senkinek semmi problémája, mivel nélküle is nagyon sikeres a lemez. Ahogy most állnak a dolgok, akár már szerdán aranylemez lehet, és természetesen ha így lesz, Dopeman is kap belőle" - mondta a lapnak Ganxsta.

Dopeman, azaz Pityinger László úgy érzi, nem való a KartelbeFotó: Pályi Zsófia [origo]

Dopeman úgy érzi, soha nem volt igazán a zenekar része. "Lory hívott fel egyszer, hogy átírhatja-e a szövegeimet, aztán többé nem kerestek. Nincsenek ezzel kapcsolatban érzéseim, igazság szerint a jogdíjakat így is megkapom érte" - nyilatkozta Dopeman, aki maga is úgy érzi, nem való a Kartelbe. Hozzátette: pótolni viszont nem tudják őt.