Király Viktor és családja könyvet adott ki az életükről, amelyből a többi között az is kiderült, hogy csúnyán átverték az énekest az amerikai The Voice című műsorban.

Hatalmas siker övezte Király Viktor The Voice-béli szereplését, az élő show-ban is elképesztően szerepelt. Adam Levie és Gwen Stephanie is versengtek azért, hogy ők lehessenek Viktor mentorai. Az énekes segítője végül a Maroon 5 énekese lett, aki azonban egy komoly döntési helyzetben egy másik versenyzőt vitt magával a döntőbe. 

Király ViktorForrás: TV2

Az énekes most elárulta, hogy csúnyán átverték őt, ezt pedig a kiesése utáni VIP-buliban a műsor producere árulta el neki, néhány pohár ital után.

A kiesésem utáni VIP-buliban, egy-két ital után a show producere elmondta, hogy a távozásom szerepelt a forgatókönyvben. Merthogy nekem már van egy magyar karrierem, és előnyt élveztek velem szemben az amerikai, ismeretlen tehetségek, és egész egyszerűen lejárt az időm a műsorban.

Ezt a turpisságot Király Tamás, Viktor édesapja és egyben menedzsere már előre sejtette abból, hogy egy olyan dalt osztottak a fiára, amelyben nem tudta megmutatni magát.

Már nem tudjuk meg, mi lett volna, ha Viktor Amerikában marad, de én nem tartom kizártnak, hogy végül Adam segített volna neki. De ha tényleg csak nagyot mondott, akkor is meg kell érteni, hogy ezek az emberek világsztárok, akik számára nem más karrierje a prioritás. Csak a show kedvéért ígérnek, mert jól hangzik, amit mondanak - fűzte hozzá Király Tamás A Király család című könyvben, írta meg a Bors.