Liptai Claudia megható sorokkal emlékezett meg elhunyt édesanyjáról: szívszorító fotó

édesanya Liptai Claudia emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia néhány évvel ezelőtt veszítette el szeretett édesanyját, akiről szívszorító sorokkal és gyerekkori fotóval emlékezett meg.

Liptai Claudia csecsemőkori fotót posztolt szeretett édesanyjával, akit néhány évvel ezelőtt veszített el. Így emlékezett meg róla halottak napján:

"Valahol, a fényeken túl ami szép volt s elmúlt, újra vár valahol, az árnyakon túl újra befogad egy távoli táj ahol ő, aki elment már, ott kézenfog majd újra odaérsz, hol eleven a múlt mikor elindulsz a végtelen útra" - írta fotója mellé a műsorvezető.

Tatár Csilla élete első vad éjszakájáról mesélt: fejbe vágták egy söröskorsóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-tatar-csilla-elete-elso-vad-ejszakajarol-meselt-egy-soroskorsoval-vagtak-fejbe.htmlTatár Csilla a Csak show és más semmi című műsorban igazi rockerként lesz látható ma este. Hogy igazi huligánnak tűnjön, elmesélte élete első vad történetét. TV + Sztárok--Hatalmasat esett egyik koncertjén Dér Heni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-hatalmasat-esett-egyik-koncertjen-der-heni-video.htmlDér Heni maga osztotta meg közösségi oldalán azt a videót, amin jól látszik, mekkorát esett a színpadon tánc közben.TV + SztárokOrigoDundika elárulta: bébiszitter nélkül nem bírná a két gyerekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-dundika-elarulta-bebiszitter-nelkul-nem-birna-a-ket-gyerekkel.htmlDundika hét éve mindent alárendel a családjának, két kisfia nevelése és a családi tűzhely melegen tartása mellett sok ideje nem marad magára. Ezért tartja áldásnak, hogy találtak egy bébiszittert, aki néha tehermentesíti őt. TV + SztárokOrigoSúlyos balesetet szenvedett a Barátok közt szereplője, Aradi Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181101-sulyos-balesetet-szenvedett-a-baratok-kozt-szereploje-aradi-balazs.htmlAradi Balázs, ahogy meglátta a sebét, tudta, hogy nagy a baj. Elmondta, hogy éppen nagyon rohanós napja volt, amikor belerohant egy üvegajtóba. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte a halloweent Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20181101-igy-unnepelte-a-halloweent-vajna-timi-timea.htmlSzexi jelmezt készített halloween alkalmából Vajna Tímea, amely - ahogy általában - elnyerte rajongói tetszését. A lájkok számát egészen biztosan megdobta Timi dekoltázsa is, amely elég sokat mutatott idomaiból. TV + SztárokOrigo MTV EMA: a Follow The Flow képviselheti Magyarországot Bilbaóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181101--mtv-ema-a-follow-the-flow-kepviselheti-magyarorszagot-bilbaoban.htmlA magyar nézői szavazatok alapján a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztese a Follow The Flow, így november 4-én ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Bilbaóban. A nagyszabású gálát és az azt megelőző bejelentkezést a vörös szőnyegről a magyar zenecsatorna élőben közvetíti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.