Sas József idén már biztosan nem lép fel, minden előadását lemondta erre az évre.

A Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója januárban ünnepli nyolcvanadik születésnapját. Ennek alkalmából pedig nagyszabású előadással készült, amire lelkesen próbált. A Nekem Nyolcvanra szépen fogytak a jegyek is, 11 előadást hirdettek meg, azonban az összeset lemondták. A premier jövő vasárnap lett volna. Ennek oka pedig az, hogy Sas József az utóbbi időben nincs jól, betegeskedik. A Blikk úgy tudja, pénteken már annyira gyenge volt, hogy alig tudott kiszállni a kocsiból, mikor megérkezett a próbára.

Sas József nincs jól, idén már nem lép fel többetForrás: Wikipédia


„Tízkor kezdtük a próbát, amikor Józsi megérkezett, azt mondta, annyira gyenge, hogy alig bírt kiszállni a taxiból. Már az előző próbákon is fáradékonynak látszott, méregette a vérnyomását, néha bizony magas volt. Veszélyes az ilyesmit semmibe venni egy sztrók miatt! Bár egy művésznek állítólag a legszebb, ha a színpadon éri a végzet, de Józsi ezzel még bőven ráér, elvégre csak nyolcvanéves!”
 – mondta a lapnak Heller Tamás színész, aki szintán szerepelt volna Sas születénapi előadásában.

Ezután Sas eldöntötte, lemondja az előadásokat. A közösségi oldalán egy rövid ideig látható videóban tette meg a bejelentést. Elcsukló hangon közölte: hisz abban, hogy jövőre jobban lesz, és színpadra állhat az új műsorral, de idénre befejezte, nem lép már fel.

Sas József a lapnak nem akart bővebben beszélni az állapotáról, mindössze annyit erősített meg, hogy nincsen jól, és számára most első az egészség.